реклама

реклама

У мелодрамі «Катерина»народна артистка України Наталія Сумська зіграла мати головної героїні – Марію Павлівну. За сюжетом героїня акторки працює у сільській школі на Черкащині викладачем української мови та літератури. Про це інформує 1+1.

 

Саме героїня Сумської знайомить учнів з поемою "Катерина" та допомагає їм зрозуміти головну ідею твору. Знімання серіалу відбувалися цього літа у школі села Витачів на Київщині. За цей час актори встигли потоваришувати з місцевими викладачами та учнями, які до речі, також знялися у мелодрамі. Наталія Сумська зізнається, що на пропозицію зіграти у "Катерині" відреагувала одразу. "Добре, що у мелодрамі відтворили соціальну проблему села – вона болюча для молоді, котра шукає кращого життя.

Це все показано в образі молодої дівчини, яка ведеться на життєві зваби, горнеться до спокус. В селі у молоді менш приваблива перспектива", - зазначила Наталія Сумська в інтерв'ю журналу "Країна".

Цікаво, що чоловік актриси, народний артист Анатолій Хостікоєв, зіграв у серіалі батька Катерини. Його герой є директором школи, де працює його дружина. Нагадаємо, 4-серійна мелодрама "Катерина" є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка до сьогодення. Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина.

За сюжетом в село на натурні знімання історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.



реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Актуальненько 17.12.2016 00:13
Небось учительшу аглицкого из элитной сельской школы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Новий серіал 30.11.2016 22:33
Черкащани теж плачуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Тетянка 29.11.2016 12:40
Особисто мені серіал сподобався. Дивилась із задоволенням. Обожнюю Сумську та Хостікоєва!!! Сюжет взято із реалій життя,і тема близька та болюча багатьом дівчатам... просто паралелі привели з поемою "Кетерина" Т.Шевченка.
Шукайте позитив в українському кінематографі,а не схожість на бразильські серіали. Або ж напишіть самі сценарій чи запропонуйте свою ідею....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 стабилизец 28.11.2016 11:00
Ага, и вдобавок за использование авторских прав платить не надо. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 стабилизец 28.11.2016 10:58
Это по-нашему, по-бразильски, перекрутить чужое и выдать за уникальный авторский продукт. "Кобзарь" книжка толстая, надолго хватит. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100