реклама
Sucurity Police

реклама

«Черкаські мавпи» виграли матч проти баскетбольного клубу «Хімік» із рахунком 93 – 80. Перемогою черкаські баскетболісти завдячують легіонерові Віллу Соломону, який забив 26 очок. Як повідомляє прес-служба клубу, це стало індивідуальним рекордом команди в новому сезоні. Однак найголовніше те, що він зумів організувати командну гру. Тож не дивно, що після матчу американця почали називати «Цар Соломон».

solomon3

 У інтерв’ю з легіонером, яке було опубліковане на сайті «Черкаських мавп» за кілька днів до матчу, Вілл зізнався, що донедавна узагалі не чув про Україну.

solomon6

«У мене було чимало пропозицій, зокрема, з Німеччини, Греції та сусідньої Росії… До Росії не поїхав, бо подумав, що там дуже холодно, і тому ви мене можете бачити тут», - розповідає Вілл Соломон.

solomon1

Він каже: в складі «Черкаських мавп» хоче вигравати і стати чемпіоном. Однак зіркової хвороби не має: «Я не хворію зірковістю. Думаю, що я просто гравець, який вміє грати в баскетбол, і зіркою себе не вважаю».

solomon2

Незабаром до Вілла Соломона в Черкаси мають приїхати дружина з донькою. Саме заради того, щоб проводити більше часу з дитиною, він на півтора року зробив перерву в кар’єрі. Однак постійно підтримував форму – багато плавав та ходив на масажі. Нині баскетболістові 33 роки, але відчуває він себе молодшим.

«Я думаю, що відчуття в мене такі, ніби мені десь 26-27 років. Я майже півтора року  не займався професійно баскетболом і, як не дивно, відчуваю, що це серйозно мені допомогло. Зараз я себе почуваю просто чудово фізично і впевнений у власних силах», - каже «Цар Соломон».

solomon5

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Леброн 07.11.2011 16:13
Більше цікавих деталей про Короля Соломона можна прочитати тут - http://lebronn.livejournal.com/16319.html ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Tracy 07.11.2011 02:00
Цитую Том:
Зробив на 1,5 року перерву в спорті... То він вже грав колись в Мавпах чи як? Хто новину писав?


він ніколи не грав у Мавпах. як із цього матеріалу могли виникнути думки про те, що він вже грав колись у Мавпах чи як. мда...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Том 05.11.2011 15:44
Зробив на 1,5 року перерву в спорті... То він вже грав колись в Мавпах чи як? Хто новину писав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100