реклама

реклама

Вчора в ефір телеканалу 1+1 вийшла програма Ольги Фреймут про перевірку міста Черкаси. Журналістка перевіряла усі сфери життєдіяльності міста, зокрема освіту, медицину, харчування, безпеку та життя перших осіб міста. Наприкінці вона завітала в гості до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та познайомилась із його родиною.

Однак напередодні Ольгу Фреймут у Черкасах чекали зовсім неприємні зустрічі.

Відтак, у Черкаському пологовому будинку журналістка зустрілась із головним лікарем Володимиром Зеленьком. Як стверджують журналісти, смертність новонароджених дітей у Черкасах за останній рік збільшилась.

Зокрема, Ольга Фреймут спілкувалась із жінками, які втратили своїх новонароджених діточок, за їх словами, через бездіяльність лікарів пологового будинку. Одній із них, Фреймут запропонувала наступний раз народжувати у Києві.

- Як будете народжувати наступний раз, кажіть. Я знаю гарні місця у Києві, - сказала Ольга дівчині у кабінеті пана Зеленька.

Сама постраждала Яна, яка втратила дитину, найбільше запам’ятала фразу Володимира Зеленька, який порівняв її дитину з буханкою хліба.

У самому ж пологовому будинку Фреймут знайшла купу недопалків, чим була обурена. У підсумку, за медицину Черкаси отримали «0», а головного лікаря пологового будинку міський голова покарав доганою.

Також Фреймут перевірила три черкаські школи, підіславши свого агента-школяра. Вчителі та адміністрація шкіл не «повелись» на провокації агентів, а школярі 17-ї гімназії навіть вирішили провчити зухвалого агента, який ображав учительку, пригадавши так званий «закон 17-ї школи».

За освіту Черкаси отримали 2 бали.

Один бал місто отримало за харчування. Об’єктом перевірки став завод з виготовлення молочної продукції «Волошкове поле». Як сказала, сама Ольга Фреймут в ефірі теле-передачі, її все влаштувало у виробництві окрім одного – тарганів, які там водяться.

Саме один тарган, який потрапив на очі «інспектору Фреймут», завадив заводу отримати відзнаку.

Ледь не провалили Черкаси тест на безпеку. Журналісти у рамках експерименту залишили велосипед поблизу обласного управління поліції. Через лічені хвилини ровера вкрали. Попри це, згідно з опитуванням, більшість черкащан почувають себе у безпеці. Тому місто отримало один бал від Фреймут у цьому компоненті.

Наостанок журналістка перевірила еліту міста. Зокрема міського голову. За її словами, черкаський мер – не бідний, про що свідчить його декларація. Фреймут побувала вдома у родини Бондаренко, а її агенти навіть прослідкували за мером у лазні.

Відтак, журналістка додала ще два бали Черкасам і вони зрівнялись із Чернівцями. Нагадаємо, раніше Фреймут вручила місту Черкаси відзнаку «Гордість України».

Думки черкащан з приводу інспекції Фреймут у Черкасах розділились. Дискусія у Фейсбуці розгорнулась під дописом Сергія Рубана.

Зокрема, дехто після перегляду програми відчув гордість за Черкаси і за мера.

Завідувач кафедрою психології та педагогіки ЧНУ Інна Лук'янець у коментарі написала:

" Таке шось... з Фреймут чи без Фреймут, а своє місто треба любити завжди і не чекати чиїхось оцінок. Все в цьому житті потрібно робити для себе, починати з мікрокроків і рухатися до макро!"

А депутат міськради Олександр Згіблов зазначив:

"Не сподобалось. Схоже на заказуху".




реклама

Коментарі  

 
+5 #28 BMW 29.12.2016 19:19
бізнес першоі леді- реперші, яка виявляється, зліпила свого чоловіка сама...

Сміявся ледь не впісявся. Реально перша леді просто //////////
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #27 Магрiбський чаклун 22.12.2016 07:21
Ольга Фреймут, відома своєю вишуканою
українською мовою, яку демонструє не лише на телебаченні,
а й у своїй книзі "Де їсть і (з ким) спить Фреймут", знялася
у російському серіалі i розмовляла виключно росiйскою.Продовжувачка зрадника свободівця Бенюка.Шо за нацiя така?Усi зрадники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #26 фреди 21.12.2016 23:21
какаято неприятная эта фреймут что внешне что внутренне.только выбрал не ту лошадь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #25 SMART 21.12.2016 17:29
Стосовно Фреймут....чия би корова мукала....Хто аона після цього?https://youtu.be/FTGrl2j4qZE
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #24 Гуру 16.12.2016 11:49
Это п...дец товарищи!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+36 #23 Брежнев 15.12.2016 16:57
Тут поле деятельности для психологов. Человек очень любит подхалимаж (окружение уже этим успешно пользуется решая свои корыстные вопросы), в данном виде в форме заказного репортажа Фреймут. Надеюсь, что человек и сам понимает, что в городе очень далеко не так, как глаголит эта продажная журналистка. Человек жаждет славы, и возможно уже в скором времени найдутся документы и о принадлежности, как минимум, к роду Хмельницкого. Вспомните вручение почетных клейнодов за колядки, потом еще за что-то, искренние слезы умиления. Так, что Черкассы это только веха в походе за большой славой и есно деньгами. Отсюда ждать качества от всего, что ремонтируется или делается в городе не стоит. Все будет делаться поспехом, с низким качеством и ради популизма с показухой. И как говорилось в одном из фильмов, человек пойдет далеко, если .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+53 #22 Ната 15.12.2016 08:22
Після цієі передачі перестала поважати Фреймут як журналіста: реальна заказуха. Особливо сподобалася фраза "ви ж не крадете, ми перевіряли". Те, що правоохоронні органи у нас не працюють, включно з прокуратурою- це зрозуміло. Але як можна скласти одне до одного вісім об'єктів нерухомості, 9 машин, нульові податки за деклараціями мера попередніх років( згадайте передвиборчі дебати, де він сам це підтвердив), бізнес першоі леді- реперші, яка виявляється, зліпила свого чоловіка сама, а ще те , що Черкаси стали містом, де було провалено систему prozorro,а тому дороги, різні лавки- зупинки у нас обійшлися податкоплатника м у 3-5 разів дорожче реальноі вартості. Тому нагорода меру і місту .
Як вершина цього театру абсурду видається дивною, а реакція черкасців із серіі" и в воздух чепчики бросали" взагалі безглуздою. Нам лізуть у кишені, в той час як ми дивимося на літаючу кульку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #21 Спаси 14.12.2016 23:55
и сохрани! Не дай Бог, описанных персонажей в сумеречных Черкасах натрафыть!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+40 #20 Повний 0 14.12.2016 23:30
Не знаю, на знаю... Особисто у мене ця пані отримала повний і абсолютний "0" - я вважаю, що людина, яка сама не виконує закони (призначений штраф за безпідставний виклик поліції досі не сплатила), не має ніякого морального права перевіряти дотримання законів іншими людьми. Тим більше, влаштовувати з цього шоу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #19 Тартак 14.12.2016 21:36
Цитую Борис Юхно:
Фреймут - журналістка, телеведуча, модель, обличчя реклами фарби для волосся, йогуртів і ювелірного дому. Умніца, нічого не скажеш. Але - ахтунг: перевіряла вона "усі сфери життєдіяльності міста, зокрема освіту, медицину, харчування, безпеку та життя перших осіб міста". Рєбята, в когось ще є питання, чому ми в такій жопі? Тому що аудит у нас - це шоу!)))

А хто це нахабне творіння уповноважував займатися аудитом? Аудит і журналістика - різні речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100