реклама

реклама

2 листопада в пологовому відділенні Золотоніської центральної районної лікарні, у фойє, де зазвичай приймають і переодягають породіль, Юля Зуй, якій незабаром виповниться 18, була водночас пацієнткою цього закладу й нареченою.

фото - Flickr.com

фото - Flickr.com


 Тут же був і її наречений — 22-річний Костянтин Литовченко, а також родичі — мама, бабуся та свекруха. За незвичайним дійством із цікавістю спостерігав і медперсонал. А завідуюча районним РАЦСом Наталія Юнусова говорила молодій парі вітальні слова, що вони вже законне подружжя, і тепер носитимуть спільне прізвище Литовченки. Молодята обмінялися шлюбними обручками. Після церемонії наречена відразу піднялася на другий поверх у пологовий зал, де через 40 хвилин народила здорову дівчинку, вагою три кілограми. Її назвали Валерією. За п’ять днів породіллю з немовлям виписали з лікарні додому. Молода й щаслива мама, забавляючи маленьку донечку, й дала кореспонденту обласної газети «Черкаський край» коротеньке інтерв’ю.
— Ніхто цього спеціально не підлаштовував і не сподівався, що ми в один день офіційно станемо і подружжям, і батьками, — розповідає Юля. — За підрахунками медиків, дитя мало народитися 15 листопада, ми планували одружитися 5-го, ще у вівторок 1-го подали заяву до РАЦСу. Та в той же вівторок я відчула, що потрібно йти до пологового будинку — це неподалік, на тій же вулиці Обухова, де ми винаймаємо квартиру. А в середу Костя пішов до РАЦСу забрати наші паспорти, де запропонували, що нас просто в пологовому будинку й розписати можуть. Ось так це й сталося.
В Юлиних очах світиться непідробна радість. Маленька донька солодко спить, а юна мама пильнує, коли прокинеться, щоб погодувати. Юля дома хазяйнує сама, бо мама на роботі, а чоловік Костя — на вахті. З ним вони вже через місяць знайомства визначилися, що житимуть разом як подружжя. Вже коли реєструватимуть свою доньку, тоді разом і сфотографуються на пам’ять, бо під час розпису в пологовому будинку було не до цього.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100