реклама
Sucurity Police

реклама

«MIFIDA – fashion day. Cherkassy» пройшов у Черкаському обласному художньому музеї 18 березня. Дизайнери презентували свої лінії одягу і аксесуари жителям та гостям міста.

Черкаський обласний музей перетворився на справжню фешн-територію: кілька модних фотозон, барні стійки з випивкою та великій подіум. Навколо чутно звуки затворів фотоапаратів та розмови світських дам.

Про «MIFIDA» розповідає головний організатор цього заходу Ольга Баштовенко:

-Це вже третій проект, який ми проводимо в Черкасах. У першу чергу, він направлений на те, щоб просувати молодих дизайнерів, щоб люди бачили їх нові колекції. Сьогодні було представлено 9 колекцій. Одна з них дитяча, одна – чоловіча. Усе інше – жіночі, або змішані. Я думаю, що гостей усе здивувало, оскільки художній музей у такому форматі ще ніхто не бачив. Ми дуже багато сил та часу витратили, щоб його перетворити.

На подіумі моделі показали одяг та аксесуари як від черкаських дизайнер, так і від представників інших міст. Серед них були Вікторія Лювена, Людмила Кориненко, TD «Frank Walder», Олександр Капсамун, Наталя Гур’євська, TМ «Mann», «TM Allu-r», Дарій Пилявець, ТМ «Весільний будинок Афродіта».

На обличчях гостей можна було побачити розчулення, коли на подіум виходили маленькі моделі. Однією з них була донька Анатолія Бондаренка.

Сам мер міста розповів, що після футбольного матчу відразу прийшов на показ мод, оскільки його донька презентувала одяг з дитячої колекції.

Одна з гостей, Олександра Павлушкіна, прийшла на «MIFIDA – fashion day. Cherkassy» зі своєю племінницею:

-Я вважаю, що такі заходи для Черкас – це майбутнє. Для молоді і старшого покоління – це дуже класно. Люди повинні розвиватися у різних напрямках. Коли проводяться такі заходи, місто розквітає. Дитину я взяла із собою, тому що ми хочемо її розвивати з дитинства, брати на усі заходи, де ти буваєш. Мене так теж виховували.

Також, Ольга Баштовенко проанонсувала, що вони планують створити ««MIFIDA – fashion kids».

Марина Клімчук

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Іван 06.04.2017 08:06
У мера є сій майданчик для піару- це інтернет видання "Дзвін"
Там говорять, що мер Бондаренко святий чоловік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #3 Осадча відпочиває? 20.03.2017 10:32
Цитую Борис Юхно:
В кокошнікє - воно щас якось... Ну вроді у вбранні Fräulein з баварської пивної на післявоєнній виставці на ВДНХ. А в целом нічо так. Отдихаєм.

Мені так само гидко стало від "кокошніка". Але що поробиш - баранам закон не писаний. Як трактори за гроші міськбюджету купувать - то з Білорусі, як примітивні віяла на голови пялить - то з рашки. Зате з подобострастієм пишуть як "САМ МЕР МІСТА" протирав штани на цьому шоу маразму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 Борис Юхно 20.03.2017 09:21
В кокошнікє - воно щас якось... Ну вроді у вбранні Fräulein з баварської пивної на післявоєнній виставці на ВДНХ. А в целом нічо так. Отдихаєм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 Микола 19.03.2017 10:52
а на покладання квітів Шевченку меру ніколи ходити....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100