реклама

реклама

Виставка картин аспірантки кафедри лісового господарства Валентини Мамчур під назвою «Мелодія душі» відбулася в Уманському національному університеті садівництва.

DSC_0316

Про це «Прочерку» повідомили у прес-центрі Уманського НУС.

Відкрив захід завідувач Центру культури та виховання студентів Уманського НУС Петро Паєвський, який привітав присутніх з непересічною подією, зазначивши , що дана виставка «… народжена з душі, за покликом серця». «Це перша, але, сподіваємося, не остання виставка Валентини Василівни», – підтримала Петра Борисовича голова профкому Уманського НУС Маргарита Парубок, яка побажала присутнім естетичної насолоди, а художниці – натхнення та творчого польоту думки й уяви.

У свою чергу художниця подякувала за підтримку та допомогу в організації виставки особисто ректору Олені Непочатенко та всьому колективу університету і зазначила: «Мелодія душі» – це жіночий образ, ніжність і таємничість жіночої душі, емоції радості і смутку. А тому хочу, щоб та любов, яку я вкладаю у роботи, передалася вам усім».

Особливість даної виставки тому, що художниця використовує техніку малювання картин пальцями рук. Не зважаючи на досить дивний спосіб малювання, результати, які демонструвала художниця просто вражаючі.

І дійсно – полотна вражали гостей яскравістю фарб і позитивних емоцій; світлим почуттям легкого суму і осяйним спокоєм щасливої жінки; пустотливістю ангелів і неперевершеною барвистістю природи; палкою пристрастю іспанських мотивів і живими квітковими композиціями.

DSC_0431

DSC_0417

DSC_0435

DSC_0309

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 тю!!! ну і шо? 25.04.2017 16:07
а все певцы поють ртом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Уманский Еврей 13.04.2017 02:05
Талант!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100