реклама

реклама

За бренд Черкас мерія заплатить 10 тисяч гривень. Саме таку суму міськвиконком готовий подарувати тому, хто виграє конкурс «Ідея туристичного бренду Черкас» - створення образу, який запам’ятається туристам.

Варіант бренду Донецька

Варіант бренду Донецька


 Для участі у конкурсі потрібно вигадати логотип, слоган чи «фірмові» кольори міста або все разом. На відміну від офіційного герба та прапора, логотип і слоган повинні відображати настрій, колорит Черкас, - повідомляють у Туристично-інформаційному центрі Черкас. Можна вигадати персонажа, який асоціюється з містом, намалювати символ, створити унікальний шрифт. Головне пам’ятати, що кінцева мета – підвищення туристичної привабливості міста, реклама для гостей з України і з-за кордону. Найважливіші критерії – оригінальність, простота, упізнаваність і зв'язок із культурою Черкас. Пропозиції мають гарно поєднуватися з офіційними символами, бути естетичними і змістовними.

tic1

За умовами конкурсу, варіант логотипу повинен бути файлом розміром не менше ніж 500 на 500 пікселів або друкованим зображенням на форматі А 4. Слоган повинен бути поданий у 4 варіантах: україномовному, російськомовному, англомовному і німецькомовному. До основного зображення треба додати  приклади розміщення логотипу і слогану на білборді, плакаті, сувенірній продукції тощо. Не зайвою буде й пояснювальна записка, чому ваша ідея заслуговує на увагу.

Варіант бренду столиці України

Варіант бренду столиці України

Автором може стати будь-хто – пересічний громадянин, професіонал-дизайнер, цілий колектив творчих людей. Немає також обмежень для кількості робіт від одного автора, адже жодні формальності не повинні зашкодити цій важливій справі. До конкурсних робіт обов'язково додається заклеєний конверт з відомостями про автора або авторів, що включає: прізвище, ім'я по батькові, адресу і контактний телефон. Кінцевий термін прийому ідей – 29 лютого 2012 р. Потім буде оцінювання пропозицій і громадське обговорення найкращих варіантів, після чого журі визначить переможця.

Ідеї черкащан  чекають за адресою: 18000, Черкаси, вул. Хрещатик, 221, офіси 13. Телефон для довідок – (0472) 544-300. Електронна скринька Центру: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Інформацію можна знайти також у  мережі Facebook, та на блозі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100