реклама
Sucurity Police

реклама

У напівфіналі популярного українського модельного реаліті-шоу «Модель XL», яке транслюється на каналі 1+1, одним з головних завдань для учасниць став показ нарядів від відомих українських дизайнерів – зокрема, черкащанки Олесі Теліженко. Сама ж майстриня взяла участь в оцінюванні роботи моделей.

Bezy-myanny-j31

Олеся Теліженко

Про це повідомляє «Козацький край».

Вишивані сукні з Черкас викликали в учасниць шоу справжній захват. Зокрема, 23-річна Наталя Петрик зі Львова навіть заявила, що у вишитій сукні бренду Теліженків вона почувалася справжньою чарівницею…

Нагадаємо: учасницями проекту «Модель XL» стають жінки, які мріють стати фешн-моделями категорії plus-size. Згідно з умовами шоу 10 відібраних дівчат повинні пройти ряд випробувань, зокрема позувати перед камерами і численними глядачами, дефілювати на подіумі, з’являтися в різних образах і ефектно представляти себе.

Переможниця отримує можливість з’явитися на обкладинці популярного глянцевого українського журналу, а також стати обличчям нової колекції дизайнера Андре Тана.

Cвітлана Кравець

Bezy-myanny-j4

Bezy-myanny-j33

Bezy-myanny-j34

Bezy-myanny-j36

Bezy-myanny-j37

реклама

Коментарі  

 
0 #2 XL 02.11.2018 19:15
Дуже красиві плаття!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 свіже повітря 02.11.2018 15:36
Такій гарній жінночці самій би у цій програмі зніматься, та й плаття із архіву черкаської фабрики ЛУ не старіють — файні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100