реклама

реклама

Яндекс додав на maps.yandex.ua панорами вулиць Умані. Тепер користувачі можуть заочно побувати в цьому місті та побачити його пам'ятки — наприклад, дендропарк «Софіївка», Миколаївський собор або комплекс Рабі Нахмана, інформує прес-служба компанії «Яндекс.Україна».


Панорами дають можливість віртуально мандрувати містом, розглядаючи його вулиці. А мешканці Умані можуть знайти на знімках свій будинок і показати його знайомим з інших міст, надіславши їм посилання. Щоб Умань виглядала на панорамах, як справжня, знадобилося зробити більше 17 тисяч фотографій, з яких склали понад 4000 панорам. Знімальна група проїхала всіма головними вулицями міста, відзнявши 116 кілометрів. Зйомки відбувалися восени минулого року.


Усі панорами прив'язані до карти міста. Наприклад, користувачі можуть спочатку знайти на схемі потрібний будинок, готель або кафе, а потім відкрити панораму цього місця. Це зручно для тих, хто погано знає місто або їде до Умані вперше.


Окрім Умані, сьогодні на панорамах Яндекса з'явилися Біла Церква, Керч, Переяслав-Хмельницький та Чернігів. Тепер на сервісі є панорами понад 40 українських міст. У будь-яке з них можна потрапити, не виходячи з дому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100