реклама

реклама

Мілоан пропонує клієнтам три нових способи ідентифікації особи: Дія, BankID і нова фотофіксація паспорта. Ми вам розповімо, як все це працює і чим нові функції корисні для позичальників.

3_ukr_00000

Нова фотофіксація паспорта від Мілоан

Усі користувачі, які вперше хочуть оформити мікрокредит від Miloan повинні підтвердити особистість. Найбільш доступний спосіб —  фотофіксація документів. Раніше клієнтам Мілоан потрібно було робити Селфі з паспортом, потім через USB завантажувати його на комп'ютер. Це завдавало чимало незручностей. Однак віднедавна все змінилося. Тепер пройти фотоідентифікацію і завантажити знімок в особистий кабінет можна за допомогою QR-коду.

Користувачам, які оформлюють інтернет-кредити з комп’ютеру, потрібно:

  • відсканувати QR-код на екрані;
  • вибрати тип документу: паспорт-книжку чи ID-карту;
  • надати доступ до камери і зробити селфі з паспортом на першій сторінці;
  • сфотографувати паспорт, відкритий на сторінці реєстрації;
  • у разі успішної ідентифікації ви побачите на екрані відповідне сповіщення.

Якщо користувач подає заявку з телефону, потрібно надати сервісу доступ до камери. Сканувати QR-код в даному випадку не потрібно. Завантажувати фото вручну непотрібно. Це дозволяє заощадити час.

BankID — ідентифікація через банк, якому можна довіряти

BankID — це зручний, безпечний і сучасний спосіб підтвердження особи. Його суть полягає в тому, що позичальник дає дозвіл банку, в якому обслуговується, передати Miloan необхідну інформацію — ПІБ і копії паспорта. Дані відправляються в зашифрованому вигляді. Процедура абсолютно безпечна.

Щоб скористатися BankID на Miloan.ua, потрібно на сторінці заповнення анкети натиснути відповідну кнопку, вибрати банк і авторизуватися на його сайті. Запит буде опрацьовано протягом 15 секунд. На екрані відобразиться повідомлення: "Ідентифікація пройшла успішно". Зручно і швидко. Максимум комфорту — мінімум дій!

Дія: підтвердження особи через державний застосунок

Ідентифікація проводиться через державну платформу Дія. Мілоан — одна з перших МФО запропонувала цей спосіб своїм клієнтам. Щоб скористатися ним, потрібно завантажити останню версію програми Дія на свій смартфон і пройти авторизацію. Для ідентифікації можна використовувати один з документів: ID-карту або закордонний паспорт. З дозволу позичальника Дія передасть Miloan копії цифрових документів, після чого система їх автоматично обробить. Всього пару кліків і ваша особистість буде підтверджена.

Ідентифікація через Дію до 99% збільшує рівень довіри до позичальника і підвищує ймовірність схвалення кредиту.

Нагадаємо, що максимальна сума мікропозики в Мілоан становить 20 000 гривень. Ставка для нових клієнтів знижена — всього 0,01% в день!

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Justinfar 26.01.2023 05:41
По моему мнению Вы допускаете ошибку. Могу это доказать.

---
Это — бессмысленно. различия кофейных напитков виды, свойства кофе на организм человека и все виды кофе и их названия
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Юрій 02.07.2021 12:11
Це ці, що дають під 600% річних, а потім будуть тероризувати вас, ваших сусідів та колег по роботі? Читайте уважно ВСІ умови!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100