реклама

реклама

Вчора вночі в 25 містах України пройшла акція #СтопКультурнийКарантин. Уманці теж приєдналися до неї. Представники креативної індустрії спрямували в небо 30 світлових променів.

4

Проект #стопкультурнийкарантин своїми силами та коштами втілили в життя гравці ринку за 5 днів. До акції приєдналися близько 25 міст України. Вони використали 5400 світлових приладів.

В Умані Акція розпочалась о 22.00 і тривала до 00.00. Весь цей час із центральної площі міста нічне небо освітчували 30 світових променів.

-Вся креативна індустрія України об'єдналася щоб звернути на себе увагу Уряду. Ми не просимо повернути життя як було. Ми хочемо двохсторонього діалогу, щодо можливого сценарію виходу з карантину. Бо він існує для всіх окрім нашої галузі.,  - говорить директорка агенції «Умань концерт» Софія Чорномаз.

1(1)

-Креативна індустрія – це сотні тисяч робочих місць. Серед нас артисти, організатори заходів, технічний персонал сцени, художники по світлу, звукорежисери, відеоінженери, декоратори, івент агенції, - додає директор прокатної компанії  «ShowArt Rent» Артем Коваль.

-Якщо нас раніше не чули, то зараз точно побачили, - каже власник магазину «МузON»  Ігор Квітченко

Також акцію в Умані підтримала студія AgroTV Ukraine.

За хештегом #стопкультурнийкарантин у соціальній мережі Facebook можна побачити тисячі зображень та відео, викладених користувачами, а онлайн-трансляцію переглянуло вже 120 тисяч глядачів.

Фото . Фотограм Вячеслав Раушенбах

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Ф.П.Э.Т.Б. Франко 13.05.2020 13:47
То світять їх люди робочі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100