реклама

реклама

Це мультфільм, в якому висміюються різні «теорії змови» — наприклад, про «чіпізацію» населення або шкоду від 5G.

Freel 5

Також у кліпі можна побачити літаючого мера столиці Віталія Кличка, який за сюжетом вночі обприскує Київ, спортсмена з Гідропарку, якого переслідують поліцейські, а в кінці відео з Дніпра вирине гігантський восьминіг.

«Я не вірю у «теорії змови» і дуже сумніваюсь, що Білл Гейтс хоче вставити всім нам чіп в голову. А якщо вам в месенджері надсилають інформацію про те, що сьогодні вночі гелікоптери будуть кропити місто хімікатами — це не означає, що так і буде.

Хоч карантин нам всім уже дуже набрид, але це все-таки унікальний час, і мені захотілося зафіксувати його в такому іронічному відео. Під часу карантину знімати нові відео складно, тому я вирішив зробити мультфільм», — коментує Фріл.

Ілюстрації у відео намалювала Оксана Гаджій, анімацію зробив Сергій Митянський.

Разом з відео Фріл відкрив свою сторінку на сервісі Patreon, де кожен бажаючий може підтримати артиста (https://www.patreon.com/mefreel )

Нагадаємо, у квітні Freel випустив «карантинний» кліп «Вірус».

Минулого року альбом Фріла «Спалах» (https://fanlink.to/spalah ) увійшов в топ-10 кращих релізів року за версією музичної премії APrize. Центральну пісню цієї платівки один з найавторитетніших музичних сайтів України LiRoom визнав кращою піснею року.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкаский ****** 23.05.2020 13:43
Моя жіночка скоро репчик на кліп викладе. Не кліпайте очима в ютюбі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 воввллдд 22.05.2020 21:26
норм, хотя текст отвлекает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100