реклама
Sucurity Police

реклама

У ФДМУ готують до приватизації ряд об’єктів. «Реалізуємо принцип «Кожен українець – інвестор». Оренда і приватизація майна стимулює малий і середній бізнес до розвитку, створюються робочі місця, погашається заборгованість з зарплат, зменшується навантаження на держбюджет», - каже "Прочерку" начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області Віктор Плаха.

360_240_1538564278-467

І є ряд успішних проектів. Так, серед перспективних проектів прийнято рішення про приватизацію 99% пакету акцій приладобудівного заводу.

– Там є проблеми з зарплат і інші проблеми. І ми сподіваємося, що при продажі інвестор візьме на себе зобов’язання і підприємство отримає нове життя, – каже Віктор Плаха. – Характер виробництва явно збережеться, але навіть може розширитися.

Також приватизуватиметься в Черкасах інститут «Акорд». Там науково-дослідна діяльність. Цікавим об’єктом буде управління статистики в місті Корсунь. Подібні об’єкти реалізовано в Кам’янці, Шполі, наступним будуть об’єкти в Корсуні і Жашкові.

– Шполянське приміщення управління статистики придбав «Черкасигаз». Вони там проводять ремонти, покращать приміщення і зроблять енергоефективне приміщення. Те ж саме у Кам’янці. Там приміщення придбав успішний місцевий бізнесмен, – каже начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області. - У цілому приміщення статистики розташовуються в центрі міста, тому вони можуть бути привабливі як для офісних приміщень, так і для готелів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100