реклама

реклама

О 22:24 учора диспетчер екстренки прийняла виклик, що на перехресті вулиць Надпільної та Грушевського у Черкасах зіштовхнулися ВАЗ та Volkswagen. Повідомили про велику кількість постраждалих, тож до місця події виїхали чотири бригади екстренки.

198420136_4089908471045763_3112842609175555006_n  

Про це інформує пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

На місці медики надавали допомогу 8-річному хлопчику із забоями, 49-річній жінці зі забоєм грудної клітки та 43-річній жінці зі забоями та гематомами.

До Черкаської обласної дитячої лікарні фахівці екстренки доправили 8-річну дівчинку зі закритою черепно-мозковою травмою, синцями та забоями і 8-річного хлопчика зі закритою черепно-мозковою травмою та численними різаними ранами щоки.

До Третьої черкаської міської лікарні медики доправили 64-річного чоловіка з переломом стегна та рваними ранами і 44-річну жінку зі закритою черепно-мозковою травмою та забоєм шийного відділу хребта.

Внаслідок пригоди виникла пожежа автомобіля Volkswagen, яку ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, повідомляє пресслужба УДСНС України в Черкаській області.

Рятувальниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та рятувальним відділенням аварійно-рятувального загону спецпризначення проводились роботи по деблокуванню травмованої з автомобіля ВАЗ. Також з метою уникнення виникнення пожежі, вогнеборці відключили акумуляторну батарею та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100