реклама

реклама

В Умані 25 вересня у районі паломництва хасид побив жінку. Про це повідомила у коментарі Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

imgonline_com_ua_resize_xbvtqkrnfbz_650x410

За словами Зої Вовк, подія сталась близько 14:00 поблизу центрального ринку:

"Один із паломників побив місцеву жительку. Жінку госпіталізували до лікарні. Також заявник, який звертався до поліції, просив додатково прибути кільком нарядам поліції через те, що після побиття зібралась ще група хасидів. Зараз на місці працює поліція. Встановлюють повні обставини події".

Як розповіла речниця, внаслідок події заради безпеки жінкам заборонили прохід до району паломників.

Речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області Ірина Назарок розповіла, що внаслідок побиття жінка втратила свідомість:

"Медикам повідомили, що неподалік центрального базару хасиди побили жінку і вона втратила свідомість. Медики екстренки оглянули та надали допомогу 51-річній пацієнтці. Її доправили до Уманської міської лікарні, попередньо діагностувавши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і стан після втрати свідомості".

Ірина Назарок додала, що зі слів самої жінки, під час бійки між уманчанами і хасидами на її слова про виклик до поліції – один з хасидів вдарив її по голові металевим предметом і вона знепритомніла.

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 Каркар 27.09.2022 06:56
> Як розповіла речниця, внаслідок події заради безпеки жінкам заборонили прохід до району паломників.

Що-що? Замість того, щоб покарати нападників, обмежили в правах жінок України? Хуліганів-"паломників" - витурити геть з країни, а посадовців, які додумалися до такого, оштрафувати та звільнити з посад з забороною в майбутноьму займати посади! Нєфіг у нас в Україні сексистські порядки встановлювати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Я черкащанин 26.09.2022 11:02
Цитую щука:
бабло рішаєт фсьо

Жінка вже написала заяву, що претензій ні до кого не має.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 щука 25.09.2022 21:36
бабло рішаєт фсьо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Перехожий 25.09.2022 18:21
Якби в Ізраілі араб побив єврейку, яка пройшла біля свого будинку, то Ізраіль митьєво депортував би 20 тисяч арабів і зніс би бульдозерами будинок родичів винуватця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Стас 25.09.2022 17:54
Гості побили господарку...Ну-ну. А ще вони залишать після себе послід в найнятих квартирах,згари ща на балконах,де будуть смажити шашлики,гори сміття в наших зонах відпочинку...І ще! Жінкам заборонили ходити...Де?!!! А в себе вдома!!! Нас опускають ,а гарант...ах,ну так...харант...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100