реклама
Sucurity Police

реклама

Вихованці гуртка «Вухатий друг» Багатопрофільного молодіжного центру вдало виступили у міських змаганнях із аджиліті «Осінь 2022».

1

Призові місця на трасах «дебют» розділили такі кінологічні пари: 1 місце – Анна Мащенко, Тобі; 2 місце – Каріна Овчаренко, Ася; 3 місце – Варвара Сахацька, Соня.

У тунельній трасі 3 місце у Марини Майнич та Кая (категорія «максі+міді») і Софії Потопольської та Трюфа  (категорія «міні+той»); 4 місце –  у Анни Мащенко і Тобі; 5 місце – у Марини Майнич і Жулі.

В основних трасах юні кінологи зі своїми чотирилапими друзями також показали значні результати. На трасі «джапінг» Марина Майнич та Жуля вибороли 3 місце, Анна Мащенко та Тобі – 5 місце. На трасі «аджиліті» Анна Мащенко та Тобі – 4 місце, Софія Потопольська та Трюф – 6 місце.

2

Талановита тренерка гуртківців, а в минулому вихованка закладу, Анна Сторчеус теж здобула низку нагород у цих змаганнях. Аня разом зі своїми домашніми улюбленцями Черрі та Хеною на різних трасах та категоріях посіли три І та два ІІ місця і стала абсолютною переможницею міський змагань.

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100