реклама
Sucurity Police

реклама

Шполянським відділом Звенигородської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя м. Шпола, яким вчинено кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин), ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів та незаконне вирощування конопель) та за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичного засобу без мети збуту).

Прокурором у суді доведено, що 30-річний чоловік збував психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, та був затриманий працівниками поліції в одному із парків м. Шпола під час збуту особі, яка погодилася на конфіденційне співробітництво.

Без назви

Крім того, у ході обшуку помешкання зловмисника зафіксовано факт посіву та вирощування ним рослин конопель в кількості 60 штук, а також зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Вироком суду чоловіка засуджено за сукупністю вчинених кримінальних правопорушень до покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років і 6 місяців.

До набрання вироком суду законної сили вказана особа перебуватиме під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100