реклама

реклама

Благодійний захід «Долоньки добра» провели у Черкасах для жінок, які боронять Україну на передовій. Його ініціював Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Жага життя», аби зібрати кошти на потреби Захисниць. Усіх небайдужих черкасців запрошують приєднатися до благодійного збору.

IMG_3809

Під керівництвом своїх вихователів і наставників власноруч виготовили різні доробки та світлини з краєвидами нашого міста, назвавши все «Долоньками добра». У такий спосіб вирішили віддячити жінкам за подвиг.

Кожен, хто завітав у фойє Черкаського міського будинку культури імені Кулика, міг придбати вподобані роботи, послухати концерт, проведений силами працівників Центру «Жага життя» і гуртківців Центру дитячої та юнацької творчості, написати свої побажання захисницям на передову.

На аукціон завітали Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця міського голови Марина Гаркава.

IMG_3793_2

Анатолій Васильович придбав одну зі світлин з написом «Черкаси – це Україна», яка, за його словами, має символічний зміст для всієї команди міської ради, адже  напис з’явився в перші дні війни як свідчення нашої єдності та любові до рідної країни.

«Завжди намагаюся підтримувати всі доброчинні ініціативи, які проходять у нашому місті, для допомоги нашим відважним і незламним ЗСУ, – сказав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, завітавши на благодійний аукціон. – Я безмежно вдячний нашим жінкам-захисницям, які пліч-о-пліч із чоловіками зі зброєю в руках захищають свої родини та рідну державу на передовій. Вдячний вихованцям нашого закладу «Жага життя», наполегливість та ентузіазм яких ще на крок наближає нас до перемоги. Наша сила в єдності, разом ми обов’язково здолаємо ворога!»

IMG_3923

Продаж робіт вихованців центру «Жага життя» триватиме ще кілька днів у будинку культури імені Івана Кулика, тож Анатолій Бондаренко запрошує всіх містян зробити добру справу й долучитися до аукціону.

Заступниця Черкаського міського голови Марина Гаркава придбала під час благодійної акції фотокартинку із зображенням скверу «Юність».

«Я дуже горда за наших вихованців, пишаюся ними, адже вони не просто живуть зі складними діагнозами, а відчувають свою важливість, постійно прагнуть допомогти захисникам, чим можуть, – говорить Марина Гаркава. – Вони виготовляють окопні свічки, власноруч створюють вироби, аби допомогти нашим захисникам на передовій. Велика вдячність їм за патріотичну українську позицію. Я придбала фотокартину, де зображено сквер «Юність». Тут фрагмент весни, бо мені, як мабуть, і більшості українців, дуже хочеться весни і перемоги».

IMG_3855

За словами директорки Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» Наталії Воронкіної за зібрані кошти вони  придбають дещо з найнеобхідніше для наших захисниць.

«Колектив нашого закладу разом із вихованцями активно підтримує ЗСУ, – говорить Наталія Воронкіна. – Ми беремо участь у багатьох міських заходах, займаємося волонтерством. І тепер вирішили підтримати жінок-захисниць, які змінили затишні домівки на казарми, букети на автомати, залишили дома дітей. Ризикуючи власним життям і рятуючи чуже, щодня поруч із чоловіками відвойовують кожен сантиметр окупованої території та борються за незалежність України, за наше щасливе і мирне  життя. Просимо долучитися всіх небайдужих громадян нашого міста та підтримати жінок військовослужбовців».

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100