реклама

реклама

Присяга на вірність Українському народу – це особлива, надзвичайно відповідальна, знаменна подія в житті кожного з поліцейських. Адже після її прийняття, охорона прав і свободи людини, честь держави та її захист стає обов’язком.

Лави поліцейських охорони Черкащини поповнилися. Присягу склали шестеро молодих поліцейських. Кожен з них зробив свій вибір професійного шляху, доклав максимум зусиль, аби пройти усі етапи відбору на службу в поліцію охорони.

5

Надалі шість місяців вони проходитимуть першопочаткову професійну підготовку у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони, опісля приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Пів року правоохоронці вивчатимуть тактичну, вогневу, стройову підготовку, кримінальне право, аби потім застосовувати всі ті знання і навички для забезпечення публічної безпеки та порядку, протидіяти злочинності під час служби в поліції охорони Черкащини.

Дав важливі настанові та привітав із складанням присяги нових поліцейських начальник відділу кадрового забезпечення УПО Черкаської області, майор поліції Віктор Доброштан:

– Ви доєдналися до великої поліцейської родини. Ваша робота - це служіння суспільству, захист людей, і треба мати сміливість і мужність взяти на себе таку високу відповідальність. Будьте завжди наполегливими в досягненні поставлених цілей і сумлінними при виконанні визначених завдань.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100