реклама

реклама

Після перестрілки в середмісті Черкас, поблизу річки Дніпро виявили автівку, яка горіла. За наявною інформацією на ній могли пересуватися учасники стрілянини.

Про інформує кореспондент "Про все" з місця події.

2823b1e8-5b0d-4e7a-81c6-f0133c858022

Як повідомив свідок, він заїхав на пустир поблизу Долини троянд та виявив автівку, яка горіла. Він і викликав пожежників.

Наш кореспондент інформує, що виявлений автомобіль вигорів майже вщент. На задньому сидінні автівки лежить предмет схожий на автомат. Не виключено, що саме з цієї зброї стріляли в Михайла Козлова.

ЩО БУЛО ДО ЦЬОГО?

Внаслідок ранкової стрілянини у закладі громадського харчування "Львівська майстерня шоколаду" помер відомий підприємець Михайло Козлов.

Це сталося у Третій міській лікарні, куди його було доставлено після поранення. Нагадаємо, що інцидент стався сьогодні зранку в центрі Черкас. Козлов також відомий тим, що очолював ГО "Організований захист громадян" (ОЗГ).

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває. В області введено оперативний план.

ДО ТЕМИ:

Раніше в Черкасах мали місце вбивства журналіста Вадима Комарова, депутата Михайла Бінусова, екс-депутата облради Сергія Гури, замах на замовне вбивство заступника мера Черкас Юрія Ботнара, побиття депутата Черкаської міськради Павла Карася, спалення авто екс-секретаря міськради Ярослава Нищика...

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Перехожий 22.09.2021 13:58
Може з того автомата в Шіфера Нахмановича стріляли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Замыкание проводки 22.09.2021 13:24
В коробке. Автоматы это не механика. А коротнуло видно так сильно, что автомат оторвало и пробив днище он аж в салон залетел. Очевидно же даже из фото. Дело просто закроют за отсутствием состава преступления. Страховой случай. Проблемы страховой фирмы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Вася 22.09.2021 13:04
Скічко маленький не приїздив в область і так, а тепер і поготів. Черкащина буде без губернатора, бо йому страшно просто буде Воно ж ще дитя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100