реклама
Sucurity Police

реклама

Прокурорами Уманської окружної прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя Уманського району по факту незаконного заволодіння транспортним засобом (ч.2 ст.289 КК України) та по факту замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом, вчиненого повторно (ч.3 ст.15 ч.2 ст.289 КК України).

unnamed8

Установлено, що у квітні 2021 року раніше судимий 20-річний житель Уманського  (колишнього Маньківського) району, діючи умисно та цілеспрямовано, з корисливих мотивів, будучи в стані алкогольного сп’яніння, в м.Умані, з метою викрадення чужого майна, незаконно, повторно, заволодів по черзі двома автомобілями марки ВАЗ. У подальшому, тієї ж ночі, намагався заволодіти ще двома автомобілями (ВАЗ та Volkswagen), проте з причин, що не залежали від його волі, не завершив задумане та був затриманий працівниками поліції.

Вироком Уманського міськрайонного суду від 08.09.2021 обвинуваченого визнано винним у вказаному та засуджено до покарання у вигляді 5 років 2 місяців позбавлення волі.

Вирок суду не вступив в законну силу.

Пресслужба Уманської окружної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Перехожий 25.09.2021 16:26
Volkswagen містечковому злодюжці виявився не по звбам, а ТАЗ запроста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Лейба 25.09.2021 15:26
Жадность фраера сгубила :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100