реклама

реклама

Святковий концерт «Зігріймо серце добротою» до Дня людей похилого віку організували підопічні Територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси.

У малій залі кінотеатру "Україна" вони вітали присутніх співом, бальними і спортивними танцями, а також виставкою творчих робіт відвідувачів гуртків та секцій Територіального центру.

243823994_1727268534149593_4248100570262313349_n

На святковий концерт завітали заступниця міського голови Марина Гаркава і директор департаменту соціальної політики Євгеній Данченко.

Від імені міської влади найактивніших підопічних територіального центру було відзначено подяками міського голови Анатолія Бондаренка.

«Похилий вік – це не про вік, – звертаючись до присутніх, наголосила Марина Гаркава. – Це про турботу, увагу, шану до людської долі та праці. Молодість і посади не вічні, – всі ми колись досягнемо віку, коли установи, подібні територіальному центру, стануть надзвичайно важливими. Для підтримки здоров’я, якісного і різноманітного дозвілля, і головне – для людського спілкування, відчуття, що ти потрібен. Тому ми всіляко підтримуємо заклади та програми соціальної сфери, спрямовані на підтримку людей шанованого нами віку».

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100