реклама

реклама

Вчора, 1 жовтня, представники групи компаній Win Experts разом із керівництвом Черкаської ОДА та головами ОТГ провели робочу зустріч.

Про це «Оперативній Україні інфо» повідомив президент Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts Віктор Лещинський.

7777899

За його словами, на робочій зустрічі обговорили пілотний проект створення “Платформи контролю якості виконання державних програм на основі багатоцільової кадастрової системи України”:

“Наші фахівці запропонували зібрати дані про об’єкти нерухомості, проаналізувати ту інформацію та організувати її актуалізацію. Також створити геоінформаційну модель території, інтегрувати дані БТІ, містобудівні та землевпорядні документи. І створити прототип кадастру нерухомості”.

Віктор Лещинський підкреслив, що в результаті громади Черкащини отримають 100% впорядкування земельних і майнових відносин; розрахунок збільшення надходжень від податків за землю та нерухомість у бюджет громади та систему контролю бюджетних інвестицій у конкретні об’єкти.

У підсумку присутні домовилися про подальшу співпрацю за цими напрямками.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 МІСЦЕВИЙ 03.10.2021 16:40
Скільки порадників а працювати стало немодно. АЗОТ-І той плаче що нема бажаючих працювати у них.Кругом одні ЕКСПЕРТИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Win-win нарада 02.10.2021 23:47
Прошла под возгласы - "Сhin-chin!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100