Учора, 28 лютого, під час нагляду за дорожнім рухом, по вулиці Різдвяна в м. Черкаси, інспекторами ДПС взводу супроводження, було зупинено автомобіль ВАЗ-2109 під керуванням місцевого жителя, директора «Авторинка» в м. Черкаси. В ході перевірки та дослідження номерних агрегатів транспортного засобу встановлено, що первинний номер кузова знищено кустарним способом та реєстраційні документи не належать даному автомобілю.

Всі матеріали для подальшого розгляду та розслідування направлені до районного відділу міліції, а авто доставлене на спеціальний майданчик тимчасового тримання. Про це повідомляє прес-служба ДАІ області.

З початку року на території Черкаської області виявлено 41 транспортний засіб складові частини яких знищені або підроблені.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Олег 01.03.2011 14:31
А директор "Авторынка" это Крохин Сергей имеется ввиду???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Хеви металл 01.03.2011 13:27
Есть Закон о милиции,его читайте.Нет Закона о ГАИ.Если есть нарушения закона,его могут пресечь любой сотрудник милиции.Только вот кто сможет правильно разрулить и воспользоваться ПРАВИЛЬНО этим законом,вот это ПРОБЛЕМА милиции.Ещё пол года и в милиции будут только генералы и пацаны с пистолетом,с которого стрелять та толком не могут.Вот тогда все закричим ГРАБЯТ,но уже ограбили.А левандосовских машин и всяких недокрутых надо щемить так что б знали как Родину МАТЬ надо любить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Kotovsky 01.03.2011 12:30
Постає питання: "Чому наглядають за рухом інспектори взводу супроводу?"
Їм нема чого робити!
У зв'язку з підвищеною увагою до ДАІ на "дорогу" не випускають недоучок, які Правил не знають, громадянських прав також, не знають Конституції. Єдине право - їхнє. Обов'язки - тільки водійські.
"Пацани" з двома личками (або й зовсім без них), які тільки-но прийшли з "лав", отримавши в руки жезл та пістолет "крутяться як можуть". Життя вже склалося. Єдине неподобство - водії. Ну не хочуть визнавати себе винними в тому, чого не було! Ну чого їх ніхто не попередив, що по закону Інспектор ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ довести факт скоєня правопорушення??? Водій вже порушник - бо він за кермом, а у інспектора - план.
Чи може їх таки випускають? Пильнуйте! Я зустрічав декілька...
PS: вибачайте панове прапорщики, забув за вас...ви недалеко відійшли від "молодших колег". :lol:
А взвод супроводу - це Еліта ДАІ. Там працюють кращі з кращих (мабуть). Тому й "отличились"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100