реклама

реклама

У чиновників - гострий "паперовий" голод

У чиновників - гострий "паперовий" голод

Соснівське управління праці та соцзахисту не може повідомити черкащан про нарахування субсидії  та роздрукувати перерахунки. За інформацією, яка повинна надсилатися поштою, жителі самі йдуть в управління. Усе через те, що в установи немає паперу.

Інформація про це з’явилася на сайті Соснівської районної ради Черкас. У ній ідеться про те, що забезпеченням необхідними канцтоварами, зокрема, оплатою рахунків на їхнє придбання  займається Департамент забезпечення діяльності виконавчого комітету Черкаської міської ради. Однак  міськрада досі не уклала  договору з київським підприємством «Індагро-груп», котре виграло тендер на постачання канцелярського приладдя в установу. Коли прийде товар - невідомо.

Для того, щоб надіслати повідомлення про субсидії, управлінню соцзахисту треба 4 тис. конвертів. Для роздрукування документів про перерахунок, особових справ на субсидію тощо, потрібно 152 пачки паперу. Далі – більше, оскільки попереду опалювальний період. Виділених на це бюджетних коштів управлінню не вистачить. З проханням додатково виділити 20 тис. грн., аби можна було своєчасно надавати довідки, управління звернулося до мера Черкас. Однак, як повідомляється в інформації, відповіді немає.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Справедливий Критик 06.07.2011 11:28
Розігнати їх ці районні ради н.....г та і все!..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Куди все йде 05.07.2011 16:35
шановний М.С. угоди вже 2 тижні як в 214 кабінеті і підписати їх поки невідомо коли обіцяють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Лаврін 05.07.2011 15:55
Ану-ну... що ти ще придумаєш на своє виправдання? Люди тобі виклали всі цифри та листи. Признайся краще, що твої чиновники не вміють працювати! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Микола Кудрявцев 05.07.2011 12:33
Чергова Соснівська нісенітниця. Дав доручення підготувати інформацію, про те, хто реально затягнув підписання угод. Схоже, Соснівське чиновництво знову заводить стару потягану платівку про те, як їх ображає міська рада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100