реклама

реклама

Народний депутат Антон Яценко заявляє про фальшування місцевих виборів в Умані та вимагає повторного підрахунку голосів.

«Дорогі уманчани! – йдеться у зверненні Антона Яценка. – Вибори міського голови міста Умань, які відбулись вчора, 25 жовтня, було сфальсифіковано на користь тимчасово виконуючого обов’язки мера Умані Олександра Цебрія. Зафіксовано численні порушення під час голосування на дому. Також в Умані зафіксовано значно меншу кількість зіпсованих бюлетенів, ніж в цілому по Україні. На жаль, не тому, що уманчани не зробили помилок при заповнені бюлетенів, а тому що зіпсовані бюлетені перекладали до бюлетенів «за» Олександра Цебрія. Зафіксовано факти вкидання бюлетенів. Користуючись тим, що балотується від провладної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Олександр Цебрій привіз до Умані автобуси з «тітушками». За попередніми підрахунками, зараз у Олександра Цебрія 9744 голоси, у Ірини Плетньової – 9611. Тобто розрив складає 133 голоси – це менше, ніж 0,5%. Вибори міського голови міста Умань сфальсифіковано. Також частково вкрадено результати голосування за Партію «Відродження» до Уманської міської ради, де майже 10% голосів «відтягнув» мій клон, якого зумисно виставили на вибори політичні шахраї з партії «Наш край».

Ми вимагаємо здійснити повторний підрахунок голосів!

На місцевих виборах перемогли Ірина Плетньова та Партія «Відродження». Проте сьогодні в уманчан намагаються вкрасти їхнє майбутнє та право мати нормального міського голову, нормальну міську владу.

Офіційні спостерігачі вже подали скарги до територіальної виборчої комісії (ТВК) та суду щодо порушення порядку підрахунку бюлетенів. Якщо ТВК не призначить перерахунок бюлетенів, ми звертатимемось до ЦВК та суду.

Ми розпочнемо безстрокову акцію протесту проти фальшування результатів виборів та розіб’ємо під ТВК наметове містечко, вимагаючи перерахунку голосів. Про час проведення акції уманчан буде повідомлено додатково. Якщо нашу вимогу про повторний підрахунок голосів не буде виконано, ми будемо вимагати призначення перевиборів міського голови.

Щиро Ваш, народний депутат України Антон Яценко»

матеріал надано прес-службою народного депутата

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Уманский Еврей 27.10.2015 02:35
Титушки или не тишуки, тут главное то что если этой статистике верить, то 133 голоса на весь город это пустышка. Тут нужен второй тур, если закон этого позволяет, пересчёт голосов или даже подача в суд чтобы оспорить результат. На 90 тысячную Умань и 133 голоса... очень странно и сомнительно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Эней 26.10.2015 16:37
Регионал Яценко выучил сово "титушки"?! Ну, лицемер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 місцевий житель 26.10.2015 16:24
Регіонали розповзлися в різні партії : "Відродження", "Наш Край" ще якісь, а народ вуха розвісив і знову їх до влади обирають. Не розумію. Навіщо тоді був Майдан, очищення влади, якщо тіж самі тільки під другою назвою партії і той самий Яценко (регіонал) хотять керувати. Поясніть, народ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Катерина 26.10.2015 14:55
УМАНЬ: ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПАРАЛЕЛЬНОГО ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ СТАВ О.ЦЕБРІЙ. "ВІДРОДЖЕННЯ" НЕ МАТИМЕ БІЛЬШОСТІ В МІСЬКРАДІ
Явка виборців на місцевих виборах 25 жовня 2015 року в місті Умань становила – 40,27%
До уманської міської ради потрапляють 7 політичних партій. За результатами паралельного підрахунку голосів, здійсненого за копіями протоколів дільничних комісій (100%) міським штабом БПП «Солідарність», подолали прохідний бар’єр наступні політичні сили:
«Відроження» 28,33%
БПП «Солідарнісь» - 19,93%
«Свобода» - 8,73%
«Батьківщина» - 7,85%
«Наш Край» - 7,46%
«Самопоміч» -6,43%
«УКРОП»- 5.24%
В боротьбі за посаду міського голови Умані перемогу отримав Олександр Цебрій з результатом 38,7% 9744 (голоса). Друге місце посіла Ірина Плетньова – 38,17% (9611 голоса)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100