У центр округу №197 – місто Канів – «розбиратись» та «допомогти» з підрахунками голосів стягуються чиновники та правоохоронці зі всіх областей України на чолі із головою Черкаської обласної адміністрації Сергієм Тулубом. Про це повідомляє один з лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Микола Томенко, інформує прес-служба «Батьківщини».

За словами Миколи Томенка, на даний момент у Черкаського штабу опозиції є інформація зі 144 дільниць із 146, що в виборчому окрузі №197 (центр – місто Канів). Згідно цієї інформації, координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко впевнено перемагає Богдана Губського.


За словами опозиції, окружна виборча комісія затягує із прийняттям бюлетенів, а на сайті Центральної виборчої комісії повідомляється, що на 197 виборчому окрузі оброблено лише 1% бюлетенів, хоча на інших округах їх оброблено вже від 12 до 38%, і лідирує за даними 1% бюлетенів з підтримкою у 90 голосів – Богдан Губський. На думку юристів Черкаського штабу опозиції, швидше за все стоїть завдання спробувати визнати вибори в 197 окрузі недійсними.

У свою чергу, обласна організація КВУ наводить коментарі довготермінового спостерігача Комітету виборців України в окрузі Якова Прогнімака: «ОВК №197 працює без голови комісії. Їй стало зле і вона залишила засідання. Так само втомився і пішов спати один з операторів, які мають передавати дані до ЦВК, а інший знаходиться в напівсонному стані. Втім ОВК працює, розглядає протоколи ДВК. Вже розглянуто більше 90, з них 50 визнані такими, що уточнення не потребують. Але цифри в систему не вводяться, або вводяться повільно. Було багато скарг, дехто вважає, що формальних. Але так чи інакше, комісія розглянула скарги і задовольнила їх. Чи змінить це щось по суті поки не зрозуміло…»

У свою чергу, прес-служба Черкаської ОДА, очевидно, персонально для Томенка вирішила поширити заяву про місцезнаходження свого шефа: «Звинувачення на адресу голови облдержадміністрації Сергія Тулуба щодо особистого втручання у виборчий процес та фальсифікацію виборів вважаємо безпідставними. Інформація, яку поширює прес-служба об’єднаної опозиції у Черкаській області є наклепом і не відповідає дійсності. Голова ОДА Сергій Тулуб сьогодні працює у Черкасах у звичайному робочому режимі, відповідно до плану роботи облдержадміністрації. Звертаємося до представників опозиційних сил із проханням не використовувати у своїх заявах неперевірену інформацію».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Марія 30.10.2012 06:38
Губського послали на ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Тетяна 29.10.2012 21:20
Жуковська багато зробила для міста і ще б могла зробити, а клоун Булатецький - це позорище на всю область, які ж хворі люди за нього голосували, це ж як треба себе не любити, щоб таке викинути :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 правдоруб 29.10.2012 17:08
а на Азоті уже привітали Жуковську з впевненою перемогою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100