реклама

реклама

Скаутський Старт «Княжий Лев»-2013 успішно відбувся. Незважаючи на дощову погоду, все ж з’їхалися скаути Організації Українських Скаутів (ОУС) зі Львова, Черкас, Червонограду, Дрогобича, Жовкви та Дніпропетровська, Києва та з-за кордону. Про це інформують організатори.

Черкаси представляло 8 скаутів ОУС. Комендант скаутської округи Черкас Андрій Пасічник планує подібний рух популяризувати і на Черкащині.

Безпосередньо на початку Старту погода сприяла і тому була змога провести і Ватру, і лінійки не в приміщенні, а на лоні природи.


Лінійку-відкриття очолив Асистент Головного Скаутмайстра Ордену Всесвітніх Скаутів друг Єжи Гах, який виступив з промовою, про важливість скаутингу кожному в житті.

Друг Олександр Мацієвський підкреслив важливість оновлення діяльності Ордену Всесвітніх Скаутів, проведення Зльотів, Форумів, роботи інтернет-сторінки Конвенту, вишколів, Асамблей. Оскільки це головні атрибути промоції скаутингу, а головне ідей Ордену Всесвітніх Скаутів і зокрема промоції діяльності Конвенту Святого Юрія як європейського регіону Ордену Всесвітніх Скаутів.

Учасники Асамблеї обговорили Положення Конвенту, де звісно буде зазначено, що символічним центром Конвенту буде місто Краків Маріацький костел. Робочими центрами будуть Львів та Гданськ. Вирішено створити офіційну сторінку Конвенту і це доручено Організації Українських Скаутів. Також було затверджено лого Конвенту. Також вирішено що робочими та офіційними мовами Конвенту є Англійська, Польська та Українська.

Асамблея завершила свою роботу спільним співом та молитвою.

реклама

Коментарі  

 
+4 #21 Аня 12.10.2013 12:12
Насправді був гарний захід, організований скаутами зі Львова. Особисто я приймала участь, і залишилась неймовірно задоволеною. Ми провели дуже корисно вихідні та й у неймовірно хорошій компанії. Були різні майтер - класи, співи, танці, ігри, ватра. Єдиним мінусом був час, нам його було мало, хотілось ще, ще і ще )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #20 Марина Гукасян 09.10.2013 17:35
Знаете печально слышать, что такая органицация, которая занимаеться воспитанием детей, всесторонним их развитием, пропагандирует здоровый и активный образ жизни "больше подходит для Западной Украины" - неужели другие регионы настолько деградировали????? Неужели у нынешних людей настолько узкие рамки восприятия мира, что везде где только можно вы ищете подвох, обман, бюрократию и т.д.
Люди, если хотите изменить мир, начните с себя! Пора действовать и развиваться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #19 машенька 09.10.2013 16:13
Цитую Игорь Журавель:
Здорово это! вот только никак на Восток никак не дойдет - типа Харькова! Начинайте действовать и здесь - волонтеры найдутся!

якщо це здорово, то чому ВВам самий не зробити осередок в Харкові і ним керувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #18 машенька 09.10.2013 16:05
Шановні переглядачі сайту яких щось не влаштовує,
звертаюсь до Вас, я розумію що текстом читати воно звісно і нудно і негативні думки,але це тому що Вас там не було.Повірте вже не вперше їду на СС КЛ і можу сказати що цього разу було куча емоцій і позитивних вражень
я познайомилась з чудовими людьми, назбирала грибочки, навчилася варити борщик куліш, малювати на пластику, послухала приємні пісні виконані польськими скаутами це було щось це потрібно було почути
навіть коли на певний час вимкнули світло ми не розгубилися, і вирішили сприйняти це як ще одне завдання, провели змагання на Звання хитрий лис.
Дам Вам пораду.
Ви поїдьте подивіться тоді пишіть відгуки.
повірте те що написала я, лише маленька частинка того що було.
Старт пройшов на Ура як на мене, скаути були дуже дружні. Незважаючи що польські скаути не дуже розуміють українську ми знайшли компроміс і це не стало нам барєром
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #17 Алекс 08.10.2013 21:56
Чудовий репортаж. Він не міг бути "занимательным", бо його завдання полягало в іншому: інформувати читача про подію. Коротко, достовірно, оперативно. Все це у матеріалі присутнє. Тому у Львові на сайті Чеервоного Хрееста, який є партнером ОУС, цей репортаж повторили. Його можна знайти за адресою - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-10-08-2194
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #16 Снайпер 08.10.2013 20:38
Западная Украина отличается от Восточной. Но все же радует, что молодым поколением занимаетесь основательно. Очень важно международное общение - это то, чего у нас на Востоке к сожалению не хватает. Лучше уж бог, чем махровый национализм и продажная политика. Удачи братья!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Игорь Журавель 08.10.2013 20:01
написал пару часов комент призыв ехать на Восток - в Харьков! почему его нет??? кгб поработало???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 interpol702 08.10.2013 19:57
Цитую вихователь:
Таке бюрократичне і нудне не приживеться в Україні.

Але ж існує багато років. !?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #13 Морда 08.10.2013 19:02
Эта организация больше подходит для Западной Украины. Нам это не понятно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #12 Володя 08.10.2013 18:46
Було весело)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100