реклама
Sucurity Police

реклама

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький щойно під час сесії зачитав заяву депутата від партії «УДАРу» Артема Гришанова щодо відкладення питання про імпічмент міському голові Сергію Одаричу на наступне пленарне засідання у зв’язку з нововиявленими обставинами.

 

Як повідомив Олександр Радуцький, 16 червня Київський апеляційний суд порушив кримінальну справу щодо перевищення Сергієм Одаричем повноважень.

Сам Сергій Олегович заявив, що йому про це нічого не відомо.

Депутат Руслан Зоря у своєму виступі звинуватив Олександра Радуцького та його однодумців у тому, що вони хочуть зберегти напругу.

– Можете зробити – робіть сьогодні! – наголосив Зоря, маючи на увазі імпічмент Одаричу.

Депутат від Радикальної партії Сергій Тищенко зауважив, що в місті є важливіші питання, а Одарич і далі має працювати міським головою. Але він погодився із тим, що питання треба відкласти.

Депутат Микола Булатецький нагадав, що Сергій Одарич в інтерв’ю «Прочерку» нібито заявив, що він ні на що в місті не впливає.

– Сергій Олегович давно нічого не тягне, він просто займає місце міського голови, – наголосив Булатецький.

Він закликав або змусити Одарича щось робити, або «хай він іде».

Сам Сергій Одарич нагадав, що на попередньому пленарному засіданні прихильники його відставки витратили годину, щоб домогтися включення цього питання в порядок денний. Нинішню ініціативу він пояснив тим, що його супротивники «трошки недокупили голосів». Це викликало бурхливу реакцію депутата Булатецького, який сприйняв звинувачення в підкупі на свою адресу. З гучними протестами він пройшов усю залу засідань до президії і, постукуючи по столу головуючого, пообіцяв, що, якщо Одарич ображатиме депутатів і далі, йому зроблять харакірі.

– Я так зрозумів, що це загроза фізичною розправою, – відреагував Одарич.

На це секретар міськради Олександр Радуцький пожартував: що, мовляв, «хара і кірі» – це така страва.

– Він вас у ресторан запросив, – з усмішкою заявив Радуцький.

Після цього виступив депутат Олександр Рибченко, який зауважив, що відставка Одарича не на часі, бо тоді прийде до влади інша команда і поміняється шило на мило. А треба чекати виборів, щоб обрати чесним способом нового мера.

Олександр Згіблов у своєму виступі нагадав, що за Одарича проголосувало 55 тисяч виборіців, тоді як за всіх депутатів-мажоритарників разом узятих – 32 тисячі. Тобто жодний депутат на своєму окрузі не переміг Одарича.

Частина депутатів висловила сумнів стосовно результатів голосування про перенесення питання про відставку мера, оскільки депутатів зареєстровано менше, ніж депутатів проголосувало за це питання.

Одарич запропонував переголосувати. Це викликало бурхливу реакцію депутатів. Вони почали підскакувати з місць, підбігати до президії, голосно відстоюючи свою позицію.

Секретар міськради Олександр Радуцький втратив самоконтроль і звинуватив Олександра Рибченка в тому, що він «лиже з**ницю Одаричу».  Це викликало ще більше обурення в залі.


реклама

Коментарі  

 
+10 #19 Небайдужий 18.06.2015 23:05
Дано не вникал в тему нашей политики. Посмотрел видео и ужаснулся! Сколько "п....ов" попало в этот созыв! Это же были выборы после Майдана, люди как вы могли выбрать таких откровенный политических пр....ток и в..ров?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #18 небайдуже 18.06.2015 22:12
Секретар міськради Олександр Радуцький втратив самоконтроль і звинуватив Олександра Рибченка в тому, що він «лиже з**ницю Одаричу». Це викликало ще більше обурення в залі.
Ахахах. Протівно дивитись, як ці нєгадяї кидаються на Одарича, нєрвнічають. А Одарич молодець, гідно поводиться. За мера не соромно!!!!! А от за депутатів, що колотять ... Фу.. Бридко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Махно 18.06.2015 20:48
Хай дерева поверене,що з комуниздив у громади мiста )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #16 УКРАЇНА 18.06.2015 18:46
Цитую федор принципиальный:
Когда наконец поймет одарыч и его лизоблюды,что нежинский огурец не прижился в Черкассах,видно в голове только одна извилина.

ГАРНО НЕ ПРИЖИВСЯ,ЧЕРКАЩ АНИ ЙОГО З ТАКИМ ВІДРИВОМ ОБИРАЮТЬ,ЩО ЖОДЕН МІСЦЕВИЙ БИЧИЙ ХВІСТ В ПОДМЬОТКІ НЕ ЙДЕ. :P КРИЙТЕ...ФАКТ ТРИЙЧІ ДОКОНАНИЙ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #15 Сеня Рудик 18.06.2015 17:42
Панове лепутати! ВЛАДА (жителі міста Черкаси) довірила вам і міському голові виконувати управлінські функції із забезпечення життя міста. Тому до оголошення офіційних результатів місцевих виборів, зо відбудуться в жовтні, ви зобов"язані виконувати тільки те, для чого ви борані. Все інше - злочин! Всі, хто в такий сколадний для країни час, дестабілізує роботу керівництва міста - ЗЛОЧИНЦІ! Одумайтесь! Ваші імена відомі. Суду божого і людського вам не уникнути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 місцевий 18.06.2015 17:01
Рибченко падає на саме дно! Більше за Авганців ніхто голосувати не буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 черкащанин 18.06.2015 16:58
Цитую Воїн:
Цитую черкащанин:
Ох-ох, піддає сумніву отриманий диплом голова спілки воїнів Афганістану. Хай краще розкаже де, коли, скільки і при яких обставинах він знаходився в Афганістані.


Ти там не був, с**а, не тобі судити!

Не захлинись с**а своєю желчю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 федор принципиальный 18.06.2015 16:45
Когда наконец поймет одарыч и его лизоблюды,что нежинский огурец не прижился в Черкассах,видно в голове только одна извилина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 місцевий житель 18.06.2015 14:35
Скільки можна з цим Одаричем гратися? Він ніяк не піде сам від корита, а підкуплені голосують проти імпічменту. Гра тільки починається. Ох і будуть один одного поливати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 антон 18.06.2015 14:09
иваныч уже совсем с головой не дружиь он так и в депутаты не пролезит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100