реклама
Sucurity Police

реклама

27-річний Вілен Кільченко з Києва, який багато років прожив у Черкасах, взяв участь у телевізійному проекті «Голос країни» на 1+1. Співак зумів розвернути 4 крісла зіркових тренерів і в якості свого наставника обрав Потапа.

Вілен прийшов на Голос країни 6, щоб довести: незважаючи на фізичні проблеми, люди мають працювати над собою та йти вперед.

У віці восьми років Вілен Кільченко дуже сильно отруївся та повністю втратив волосся. Для хлопчика це була трагедія і з кепкою він не розставався. Вілен відчував себе неповноцінним. Усі свої почуття він втілював у музиці.

Зараз Вілен успішно виступає у вокальному секстеті ManSound та будує сольну кар'єру. Два роки тому він уже брав участь у "Голосі країни", але не пройшов далі.

Для сліпих прослуховувань співак вибрав пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі» з альбому «Помню».

«Потрібна була лірична красива пісня, а мені казали, що вона у мене добре виходить. До того ж, моїй покійній бабусі композиція дуже подобалась. Я присвячую свій виступ їй», - зізнався Вілен.

Тіна Кароль сприйняла пісню дуже емоційно, адже для неї вона дуже особиста. Проникливе виконання Кільченка не залишило байдужим жодного тренера та розвернуло усі чотири крісла.

Святослав Вакарчук знайшов у Вілені схожість з іще одним зірковим вихідцем із Черкас, лідером гурту «Бумбокс» Андрієм Хливнюком.

- У вас у Черкасах дуже голосисті люди. Особливо ті, хто у бейсболках співають, - сказав Вокарчук.

Іван Дорн також відзначив схожість Вілена з Андрієм Хливнюком.

"Мені імпонують усі тренери, але Потап - найбільше. Подобається, як він себе подає та поводить. Хотів до нього відразу", - розповів Вілен.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Tramp 08.03.2016 10:25
На сайте первой школы написано,что он их выпускник как и Хлывнюк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ВІРА 07.03.2016 20:20
Виконання пісні: круто і якісно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100