реклама
Sucurity Police

реклама

Про наявність в місті Черкаси маніяка повідомляє черкаський активіст Євгеній Єзик. Чоловік навіть зазначає, що днями була здійснена спроба зґвалтування з подальшим вбивством родини його знайомих, і сталося це в самісінькому центрі міста, в районі ТРЦ «Хрещатик-Сіті».

«Були зламані двері технічного поверху та підготовлені речі для подальшого розчленування. Почав вивчати питання й наразі встановлено, що правоохоронні органи замовчують про існування серійного маніяка у м.Черкаси, який доволі прискіпливо готується до таких дій. У середу у Південно-Західному районі знайшли розчленований труп дівчини, наразі спроба у самому центрі міста. Попрохаю правоохоронні органи не замовчувати це й проінформувати населення, щоб не було в подальшому трупів жінок. Особлива обережність жінки та дівчата, коли сідаєте до ліфту чи чекаєте його з незнайомцями, а також постійна перевірка технічних приміщень будинку на предмет злому замків чи проникнення сторонніх», – зазначив він.

Проте начальник черкаського відділу поліції Олександр Вільганюк під дописом активіста роз’яснив, що насправді ситуація має трохи інший вигляд.

«Перш за все хотів би подякувати Вам за активну громадську позицію і бажання допомогти. Одночасно хотів би зазначити, що мова в даному випадку йде про замах на пограбування. Слідчо-оперативна група та експертний підрозділ, запевняю, в повній мірі зафіксували подію та вилучили слідову базу. Оперативники наразі займаються встановленням особи. Ні про яке зґвалтування, а тим більше розчленування взагалі не може йти мови», – роз’яснив представник поліції і порадив за наявності інформації звертатися до компетентних органів.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 007 29.06.2016 14:52
Людині лікар потрібний. Всі ознаки манії переслідування :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100