реклама

реклама

Колектив студентів та викладачів Черкаського державного бізнес-коледжу - поки без успіху - просив мера про встановлення обмежувача швидкості руху, тепер спонукає хоча би нанести на пішохідний перехід дорожню розмітку.

Щодня на перехрестя вул. Чорновола-Чиковані виходять студенти, викладаючи фото у соціальних мережах із закликами до міського голови Черкас – потурбуватися про безпеку черкащан, що тисячами переходять дорогу із ризиком для свого життя і здоров’я.

«Шановний пане мере Анатолій Бондаренко! Ми, представники Черкаський державний бізнес-коледж: я, голова Первинної організації профспілки Таміла Залозна, голова Студентської ради Таня Буката, члени Студентської ради: Євгеній Походун та Даша Юрченко, висловлюємо своє занепокоєння відсутністю дорожньої розмітки на пішохідному переході на перехресті вулиць Чорновола та Чиковані, де із 1 вересня щодня переходить дорогу кілька тисяч студентів Черкаського державного бізнес-коледжу, Черкаського інстутиту ДВНЗ «Університет банківської справи», Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, а також - школярів та жителів мікрорайону, які наражаються на небезпеку. Звертаємось до Вас, як до голови міста Черкаси, з проханням приділити належну увагу у вирішенні питання безпеки руху на даному перехресті та потурбуватися про наше життя та здоров’я, - закликає мера Черкас колектив студентів та викладачів Черкаського державного бізнес-коледжу.
14242282_1070045506396155_5974397042448021673_o

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Pomidoroff 15.09.2016 16:21
Вітсутня вісьова лінія на Смілянськый ,Грушевського и інших магістралях.Навідь фарбу для цього Аврора виготовила, але мерія її не викупила. Фарбу роздали як гуманітарку, зокрема у ЧНУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сидоров 14.09.2016 20:47
Розмітка на вулицях? потрібна. Але їхав сьогодні, забув по якій вулиці. Здається Хоменка. Розмітка є! Але на тлі ям таких , що постійно згадуєш ненормативну лексику. В тому числі в адрес мера. Типу-- твою дивізію , бога душу і т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100