реклама

реклама

Лист до міського голови Черкас направив колектив Комунального Закладу «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» бази №2, розташованої за адресою вул. 30 років Перемоги 16/1, з проханням розглянути питання відокремлення пологового будинку від бази №1.

«На загальних зборах колективу, які відбулися 16.09.2016 року, одноголосно було прийнято рішення про висловлення недовіри головному лікарю Зеленько В.М., який сприяє знищенню сучасного пологового будинку, розташованого за адресою м. Черкаси вул. 30 років Перемоги 16/1… Колектив не згоден з позицією Зеленька В.М , який постійно збурює колектив теоріями можливого закриття нашого закладу. Нам не зрозуміло, на якій підставі він прогнозує скорочення кількості пологів в нашому місті? Чому головний лікар стверджує, що жінки підуть народжувати в перинатальному центрі, адже це обласний заклад і народжувати в ньому буде невелика кількість жінок з усієї області з тяжкою патологією? Чому він говорить про «перехід» лікарів міста в обласний заклад зі ставками? Невже жінок нашого міста хочуть позбавити права народжувати в нормальних умовах? І таких «чому» у нас дуже багато.

cca2c93a87027f824aae52f8983d46d8Такі заяви викликають у колективу здивованість та змушують нас сумніватися в ефективності роботи головного лікаря... За п'ять років нашого спільного існування, будівлю ні разу не ремонтували. В переході робиться «ремонт» вже два роки і не зроблено нічого! Приміщення мають жалюгідний стан, на підлозі плитка вибита так, що можна вбитися, труби течуть, штукатурка сиплеться...» – йдеться в листі.

Тож колектив припускає, що все робиться задля знищення закладу. Лікарі просять мера вирішити питання відокремлення від бази №1, скасувати рішення Черкаської міської ради про об'єднання пологових будинків і надати громаді право вирішувати як розпоряджатися власним майном. Також колектив Черкаського пологового будинку Бази №2 просить мера втрутитися в ситуацію щодо ставлення керівництва закладу до колективу.

Лист надала «Прочерку» Людмила Юрчик, помічник депутата ЧМР Романа Шевченка, яка зауважила, що лист вже зареєстрований в міськраді.

Сам Володимир Зеленько в коментарі "Прочерку" зауважив, що не знає про такий лист і про претензії до нього з боку колективу. Він пообіцяв надати коментарі згодом і редакція готова висвітлити позицію керівника медзакладу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #24 N&N 21.10.2016 09:46
Подумайте где и в каких условиях будут рожать ваши дочери,невестки !!!В каких условиях стерильности будут находиться Ваши дети и внуки?какого ранга доктора будут присматривать за ними?Как придётся выкручиваться при непредвиденных обстоятельствах (неотложные случаи)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #23 Алла 21.10.2016 06:06
Я теж проти закриття пологового будинку на Конєва. Він завжли славився гарною репутацією та чудовими лікарями, і місцерозташуван ня вдале.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #22 Галина Олександрівна 20.10.2016 19:58
Закриття будь-яких лікувально-профілактичних установ в державі загрожує винищенням суспільства. Ти паче, закриття пологового будинку. Чи думають наші високопосадовці про пацієнтів? Однозначна відповідь "ні". В теперішній ситуації в країні навпаки потрібно всіляко сприяти розвитку медицини, а не закривати лікарні. До питання про працівників: а медперсонал, які і так отримують мізерну зарплату-їх викинути на вулицю? От тільки не треба тих дебатів, що всім буде надано нові робочі місця, хіба на базарі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #21 Всеволод 20.10.2016 17:52
Доброго дня!Медицина в Черкасах як та рибина... Готуються реформи, реорганізації, об`єднання двох закладів в один,віддавання будівель під інші заклади(які вибачаюсь своє просрали і не відстояли, а зазіхають на чуже).Починати любі мої потрібно не з лікарень чи поліклінік, не з злажених і дружніх колективів, не з персоналу.Починати потрібно з верхів, адже всім відомо що риба гниє з голови, спочатку реорганізацію потрібно проводити зверху. Цікаво чому наші медичні верхи так вчипилися за своє крісло? Мені здається якщо громада вирішила що вони бездійствують і пора їм йти на відпочинок, то значить треба йти, а не вибріхуватися чи викручуватися. Таке відчуття наче мало вкрали.
З приводу закриття: яке закриття? Навпаки, колектив хоче відділитися від Чехова, не вірять пану Зеленьку, ситі його обіцянками і діями,тоді навіщо всіх тривожити, нехай заклад стане назад незалежним і самостійним, і почне розвиватися а не тонути в обіцяних ремонтах, в обіцяній апаратурі,та іншому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #20 Ольга 19.10.2016 22:45
Уже більше 10 років закривають пологовий на Конєва, люди боряться і відстоюють своє. Давайте вже трохи позакриваємо пологовий на Чехова, хай вони подеруть одне місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #19 Крістіна 19.10.2016 22:43
Шановна читачі,Я ПРОТИ ЗАКРИТТЯ ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ №2. Відверто кажучи, просто своїми коментарами на сайті Ніхто і Нічого не досягне. Нас ніхто не чує, адже Ми можемо багато говорити, та бездійство ще Ніколи і Нікого не рятувало. Всі Ми прекрасно розуміємо, що не вигідно дати не велику суму на ремонт пологового будинку, адже не вдасться "Намити грошенят" по кишенях "БІДНИХ" вищепосадовців. Думка людей нічого не вартує, для тих хто при владі. Кожен в цьому світі думає лише про себе, але це стосується КОЖНОГО З НАС! Ми пишемо, які вищепосадовці паскудні люди, егоїсти. Та ми не відрізняємось нічим, так не кожен такий лицемірний, але нажаль нікому немає діла ні до чого. Ми не хочемо виходити з зони комфорту, нам всеріно на все доти, доки нас це не стосується!Тож, закликаю ВАС, шановні Черкащаночки та Черкащани, не будьте байдужими!Йдіть в міськраду, коли ви там будете стояти, ніхто не зможе довго вам суперечити. Не забувайте, у нас в країні демократія, тобто влада народу!Все в Наших руках!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #18 Тарас 19.10.2016 20:32
Молвил пригласить журналістів, щоб оглянути стан двох закладів? І дати своє не залежне бачення стану двох закладів. Рахую лікарі допоможуть,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #17 Тарас 19.10.2016 19:49
Моя дружина оперувалася в гінекологічного відділенні пологового будинку на Конєва. Офіційно внесли кошти . Спонсорську допомогу. Скажіть, головний лікар кошти куди Ви потім використали? Чому до цього часу не закупили ліжка за ця кошти ? А Лікарі від Бога. Дякую Світлані Василівна та Сергію Віталійович. Медсестра Лариса, Алла, ще є у відділенні медсестрички які допомагали дружині стати на ноги. Але я міг власними силами замінити палаті вікно а не викинути кошти в фонд, точніше на в карман . Тому Заклад повинен працювати, горе кривдника закладу та його прибічників треба виганяти. Шановні лікарі я за вас!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #16 Мария 19.10.2016 13:58
Мне пришлось рожать в Черкассах в "перестроечное" время,когда Конева и областная били закрыты на "помывку".И я видела ,что это такое-роды в одном роддоме.Нехватка коек ,и чтобы положить после родов доставляли в палаты койки.Я помню этот кошмар с одним душем и туалетом в конце коридора,когда ты стоишь ,с тебя просто льется ,а перед тобой 8 таких же женщин.Замученые доктора ,которые принимают по 20 родов в сутки и физически не успевают обратить внимание на пациентов.И Вы хотите ,чтобы такой кошмар повторялся из дня в день.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #15 Олена 19.10.2016 12:06
Я вважаю недоцільним закриття бази на Конева,оскільки жінок з вадами розвитку плоду переводять для спостереження і пологорозрішенн я на Конева,враховую чи його близкість до дитячої обласної лікарні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100