реклама

реклама

Питання про існування санаторію «Україна» в його нинішньому стані постало ще з 2014 року, зазначив у коментарі «Прочерку» голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. Нагадаємо, наразі санаторій – під загрозою закриття.


 

Санаторій підпорядкований Черкаській облспоживспілці. Як зазначив Юрій Ткаченко, проблеми санаторію він не раз обговорював із головою правління облспоживспілки Віктором Боїним. Віктор Олександрович, за словами голови ОДА, робив усе можливе для збереження закладу, але утримувати його далі немає можливості.

– Обласна влада придбавала путівки в санаторій «Україна» в 2014, 2015 роках... Ми спілкувалися з Міністерством оборони про можливість «завантажити» санаторій за рахунок путівок для цього міністерства, – зазначив голова ОДА.

Юрій Ткаченко пообіцяв, що зі свого боку зробить усе можливе, щоб санаторій не закрили – він має гарну матеріальну базу, наявна вся необхідна інфраструктура, заклад розташований у мальовничому місці, близько до Черкас. На запитання журналіста, чи можлива передача закладу на баланс держави, Юрій Олегович відповів, що це – один із можливих варіантів.

– Водночас, я особисто прихильник того, що приватний сектор може надавати санаторні послуги найкраще, а держава має тільки оплачувати їх. На мій погляд, якщо облспоживспілка продасть цей об’єкт, слід було б скласти договір так, щоб відповідні соціальні функції збереглися, – підсумував голова ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Михайло. 29.10.2016 21:24
Півтора десятки гектарів найкращої землі із лісом, під Черкасами - це ласий шматок для всіх мільйонерів. А ви говорите про якийсь санаторій для народу.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 блазень 27.10.2016 19:51
"Санаторій підпорядкований Черкаській облспоживспілці "

Треба закрити облспоживспілку :lol:

Блін.Таке місце...Є (поки ще))) навкруги ліс, гори чудові (он Черевко навіть в Водяниках міні Буковель зробив...) Що ще треба????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 СБУ 27.10.2016 15:06
Та не хвилюйтесь, скоро він або його дружина або хтось з братів його куплять)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100