реклама
Sucurity Police

реклама

До кінця місяця обласна влада планує завершити ремонт правої сторони відрізку траси Черкаси-Сміла, через закриття якої водії вже не перший рік відчувають певні незручності.

DSC_0026

Про це «Прочерку» повідомив заступник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко.

– До кінця місяця маю надію, що закінчимо ті 7,7 кілометрів по Смілянській трасі. Роз’ясню, чому дехто критикує, що там роботи то тривають, то – ні. Справа в тому, що матеріал, який кладеться, має кластись шарами на суху поверхню. Якщо є вологість, то не можна класти далі шар ЩМА (Щебенево-мастильний асфальтобетон). Підрядник дає гарантію, якщо я не помиляюся, на 11 років, якщо дорога буде зроблена за технологіями. Тож гнати його в шию не будемо. За словами підрядника, в разі дощу, слід чекати декілька днів на просихання поверхні і тоді класти інший шар. Ось і затримка. Але я одне можу сказати, що цьогоріч дорога буде завершена і по ній буде відкритий рух! Плануємо завершити роботи до 1 грудня, – запевнив Сергій Овчаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Адекват 03.11.2016 16:22
Цитата: "До кінця місяця обласна влада планує завершити ремонт". А хто з представників влади взяв в руки лопату чи нівелір та пішли працювати на трасу? Лише планувальники зібрались (доречі - щоб виконати планування (тут не економічний, а дорожній термін) на автогрейдері, потрібно також мати відповідні навички та досвід)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Білозерський 03.11.2016 15:28
Брешуть усі. Все літо і вся осінь були сухі, полотно було, як бубон, а робили, як мокре горить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100