реклама

реклама

Начальник Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота полковник Дмитро Коцеруба на сьогоднішній сесії Черкаської міськради звернувся до депутатів з проханням виділити земельну ділянку для прикордонників, - інформує кореспондент "Прочерку".

kotseruba-710x434

Ділянка потрібна для будівництва житлового будинку за бюджетні кошти прикордонного відомства за адресою Якубовського 17, де і планують зводити житло для сімей прикордонників.

Доповідач зазначив, що зараз на квартирному обліку в навчальному центрі перебуває 305 сімей, з них 136 сімей учасників АТО. Коцеруба додав, що останній раз виділення житла здійснювалось у 2002 році.

- Вирішення житлового питання стане надзвичайно важливим кроком у піднятті морального духу і підтримці нашого персоналу, - сказав він.

Нагадаємо, що з початку збройного конфлікту на сході України навчальним центром підготовлено більше 8 тис військовослужбовців для органів охорони державного кордону.

Згодом на сесії депутати практичного одноголосно прийняли позитивне рішення.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Семен 18.11.2016 10:50
Так Бондаренко обещал забрать у Зари незаконные земли на Поляне и раздать нуждающимся.
Или уже договорились?
Скоро Руслан перейдет в Батькивщину, выборы не за горами а Укроп завял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 СБУ 17.11.2016 14:51
Частина стоїть в Черкаському районі? - - то біля частини і шукайте землю для будівництва....

Як варіант - то нефіг було міноборони роздавати та розпродавати військову частину в центрі міста. Там теж ще хвата військової землі яка для військових потреб вже созвсім непридатна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100