реклама
Sucurity Police

реклама

Кілька днів тому журналісти програми «Джедаї», що на телеканалі "2+2" зняли сюжет про черкаські дороги, на яких замерз реагент, через що на дорогах утворилась справжня ковзанка.

З приходом в Україну нового циклону, журналісти ще раз приїхали до Черкас, аби перевірити, чи зробили комунальники роботу над помилками.

Заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко зазначив:

- Так, дійсно, було дуже слизько, хоча всі служби були приведені в готовність вчасно, у нас є підрядник, який виграв тендер на прибирання міста як в зимовий, так і в літній час. Я думаю, підрядник не вгадав з реагентом. На сьогоднішній день, навіть при такому снігу як зараз, проблем, як я бачу, нема взагалі, - наголосив Сотуленко.

Нагадаємо, на сьогоднішній вранішній нараді міський голова Черкас Анатолій Бондаренко дав розпорядження комунальникам прибрати від снігу Соборну площу та, таким чином, підготувати її до церемонії відкриття новорічної ялинки.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Сидоров 05.12.2016 21:47
Якось не зрозуміло. Влада що, людей за дурнів тримає? Неначе люди не бачать що робиться на вулицях Черкас. А робиться тихий жах. Сьогодні , їдучи о 16 годині із Дахнівки в напрямку центру ковзанка така , що словами не описати, у центрі , метрів 500 ще їхати можно. А дальше , на Чигирин така ж слизота. Щоб там не говорила влада, але вона таки бреше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100