реклама
Sucurity Police

реклама

Громадська організація «Від серця до серця» звернулася до міської ради із проханням виділити додаткові кошти на утримання притулку для безхатьків. Інформацію про те, на що підуть ці кошти, під час сесії 16 грудня надала голова організації Наталія Несват.

Фото «Вичерпно»

Фото «Вичерпно»

– Ми попросили додаткові кошти на центр для безпритульних, який працює на базі нашої організації вже кілька років, – розповіла пані Несват. – Департамент соціальної політики протягом цього року підтримує нас, видає кошти: 100 тисяч гривень, 80 тисяч гривень на сплату комунальних послуг, на зарплату соціальних працівників. Але кількість безпритульних людей збільшується. До нас звертаються також вимушені переселенці, яким потрібна реєстрація та житло. На сьогоднішній день з такою кількістю людей двох соціальних працівників не справляються. До того ж, до нас направляють з усіх колоній України людей, які звільняються із місць позбавлення волі. По факту вони звільняються, як правило, без документів, не маючи, де жити, куди влаштуватися працювати. Ми просимо ще дві ставки – 117 тисяч гривень.

У відповідь депутат міськради Павло Карась запропонував виділити необхідні кошти за рахунок зменшення видатків на центр соціальних служб для молоді, який за своїми функціональними обов’язками має робити те саме, що на практиці робить громадська організація.

Більшість депутатів підтримали цю пропозицію.

 

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100