реклама

реклама

Уже із цього року Черкаський державний технологічний університет розпочне готувати фахівців із практичної філософії та соціальних технологій.

- Ми готуватимемо фахівців, що по закінченню вишу зможуть працювати експертами, аналітиками, політтехнологами, фахівцями з РR та соціальних комунікацій, стати топ-менеджерами соціально-політичних агенцій, керівниками соціальних проектів та проектів з суспільно-політичного моніторингу громадської думки, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Набір на нову спеціальність – філософія – буде відкрито уже під час цьогорічної вступної кампанії: і на бакалаврат (вступ на 1 курс) і на магістратуру (вступ на 5 курс). Для магістрів буде можливим і так званий «перехресний вступ»  - із будь-якої іншої спеціальності. Ми плануємо набрати до 25 абітурієнтів - як на бюджетну форму навчання, так і на контрактну.

- У процесі свого навчання майбутні філософи розвиватимуть навички критичного мислення, здатності приймати стратегічні рішення, вміння бути лідером, - повідомила деталі завідувач кафедри філософських та політичних наук ЧДТУ Анжела Бойко. – Вони отримають можливість за своїм вибором вивчати ряд дисциплін англійською мовою,  зможуть пройти стажування у Європарламенті та взяти участь у роботі Центру соціальних технологій та Школи молодого депутата, що діє у ЧДТУ.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100