реклама

реклама

У минулу суботу банкіри Черкаської філії ПриватБанку вийшли на толоку на підтримку заклику міської влади м.Черкаси. Більше 100 банкірів у вихідний день зібралися на прибирання виділеної владою території. Цьогоріч це була територія завдовжки у 2 км, що простяглася по вул. Рябоконя  від проспекту Хіміків до вул. Ватутіна.

IMG_0699

“Вже не перший рік поспіль працівники ПриватБанку та їхні сім’ї збираються суботнього дня для того, щоб зробити наше місто чистішим, - говорить Сергій Литвин, керівник напрямку Розвитку Черкаської філії ПриватБанку. - На боротьбу зі сміттям банкіри вийшли цілими сімейними підрядами, прививаючи любов до чистоти ще й підростаючому поколінню. Так ми залучаємо членів наших родин до нашої спільної справи – зробити місто чистішими та красивішим”.

IMG_0728

Загалом банкіри зібрали більше 250 мішків побутового сміття. Але банкірів на прибиранні чекав й небезпечний “сюрприз”. Так, один зі співробітників виявив небезпечну для життя містян знахідку. Купа ртутних термометрів, прихована під побутовим сміттям, чекала на прибиральників.

IMG_20170408_112200

На місце небезпечної знахідки була викликана поліція, співробітники якої приїхали разом з лікарями швидкої та співробітникам МНС.

Ртуть - надзвичайно токсичний матеріал. І сам цей метал, і все його сполуки відносяться до 1-го, найвищого, класу небезпеки. Особливо небезпечні органічні сполуки ртуті, найбільш небезпечні її пари. Ртуть - це єдиний метал, який починає випаровуватися вже при кімнатній температурі - + 18 ° С!

IMG_20170408_112141

Ртуть, яка потрапляє в організм людини, виводиться назовні дуже повільно, і розподіляється по всіх органах. При вдиханні вона накопичується, перш за все, в легенях, а потім - в крові, печінці, нирках, в шлунково-кишковому тракті і в головному мозку.

Завдяки оперативним діям всіх учасників події небезпечна знахідка своєчасно знешкоджена, інформують у прес-службі ПриватБанку

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100