реклама

реклама

Багато людей, не з чуток знайомі з банківськими кредитами, напевно хоч раз чули про кредитну історію або кредитний рейтинг. Ці поняття для багатьох можуть здатися незрозумілими, а тому насторожують.

Насправді, кредитний рейтинг являє собою особливий показник надійності того позичальника, який приходить в банк з метою, щоб отримати позику.

Чому кредитна історія важлива

У цьому рейтингу вказані всі кредити, які коли-небудь оформляла людина і всі прострочення по платежам (якщо вони були). Саме цим показником в першу чергу цікавиться банківська організація під час схвалення чергової позики.

Найбільше шансів швидко оформити позику є у тих людей, які в своєму житті вже брали кредит (може навіть не один) і без прострочень оплачували погашення. Це цілком зрозуміло, тому що видаючи великі суми, банк хоче знизити свої ризики з неповернення, тому йому вкрай важливо упевнитися в надійності клієнта.

Кредитні історії включають всі кредити і всі платежі за ними, тому дуже прикро, коли людині відмовляють у позиці через одну-єдину затримку за кредитом, що сталася ще кілька років тому.

Що впливає на кредитний рейтинг

Кредитний рейтинг розраховується за складними формулами, при цьому на нього впливає відразу кілька показників з кредитної історії.

1. Платежі. Частота і обов'язковість платежів по кредиту — один з найважливіших показників. Відсутність прострочень говорить про те, що клієнт повністю виконує свої боргові зобов'язання.

2. Частота оформлення кредитів. Якщо клієнт банку постійно живе «в кредит», це дещо знижує його шанси на отримання позики.

3. Поточний борг. Якщо у людини вже оформлений кредит в іншому банку і за ним є прострочення, інша банківська організація, швидше за все, відмовить у позиці.

Знаючи критерії, що впливають на кредитний рейтинг, кожна людина ще до походу в банк може приблизно оцінити свої шанси на успіх. Якщо немає ніяких нарікань, позику оформлять без проблем. Однак це зовсім не говорить про те, що з низьким кредитним рейтингом шанси дорівнюють нулю.

Де взяти кредит з поганим кредитним рейтингом

Вам потрібні гроші до зарплати, відмовили банки? З компанією ШвидкоГроші ви вирішите свої тимчасові фінансові труднощі швидко і зручно.

Чому компанія ШвидкоГроші видає кредит, коли банки відмовляють? Справа в тому, що компанія працює за іншою схемою. Якщо банки видають великі суми, то ШвидкоГроші пропонують мікрокредитування до 5 тисяч грн. Це дає можливість більш лояльно ставитися до позичальників. Таким чином ви можете оформити позику буквально за 20 хвилин sgroshi.com.ua/kreditniy-reyting, маючи на руках лише оригінал паспорта та ідентифікаційного коду. Більш того, до ШвидкоГроші може звернутися практично кожна людина за наступних умов:

  • Якщо ви досягли віку 18 років.
  • Якщо вам ще немає 60 років.
  • Якщо маєте постійне джерело доходів — власну справу, офіційну або неофіційну роботу, фріланс.
  • Якщо у вас низький кредитний рейтинг (тобто траплялися прострочення, оформлялись часті кредити, є борг за кредитом на даний момент).

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100