реклама

реклама

Регіональний форум «Досягаємо Цілей сталого розвитку ООН в Черкаській області разом» відбувається наразі в стінах Черкаського державного технологічного університету.

2018-11-29 11.12.23

Мета форуму – обговорити стан досягнення цілей сталого розвитку (ЦСР) в області, знайти практичні рішення для досягнення Глобальних цілей та створити партнерську регіональну мережу задля досягнення ЦСР.

Програма розвитку ООН надає безперервну підтримку Україні у сферах демократичних реформ, економічних перетворень та досягнення Цілей сталого розвитку ООН на всіх рівнях.

– Будучи агентством Організації Об’єднаних Націй, що спеціалізується на питаннях розвитку, ПРООН підтримує стратегічні ініціативи, – зазначила Координатор ПРООН у Черкаській області Анна Бабкова. – Завдяки партнерству з національними, обласними та місцевими органами влади, громадянським суспільством та приватним сектором, ПРООН прагне підтримати Україну на шляху до подолання бідності, розвитку людського потенціалу, захисту довкілля, просування демократичного врядування.

2018-11-29 10.54.45

В 2018-2020 роках ПРООН на Черкащині реалізовує цілу низку проектів:

- Transparent Roads – ініціатива з моніторингу прозорості та доброчесності ремонту доріг,

- «Прозорість та доброчесність публічного сектору: підтримка офісу омбудсмена»,

- ПРООН/ГЕФ «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні.

Наразі набирає обертів ще один важливий проект – проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)».

Учасників форуму привітали ректор ЧДТУ Олег Григор, в.о. голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко. Своє вітання передав директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра.

2018-11-29 10.45.57

Учасники форуму – представники ПРООН, обласної, міської влади; координатори районних ресурсних центрів; представники ОТГ; викладачі та студенти вишів-партнерів ПРООН в області; регіональний бізнес; громадські об’єднання та ЗМІ. У доповідях розглядаються особливості стратегій сталого розвитку: стратегії регіонального розвитку, стратегії розвитку малого та середнього підприємництва, стратегій для ОТГ. Передбачено обговорення ролі в реалізації цілей сталого розвитку сучасних університетів, ресурсних та інформаційних центрів, бізнесу, а також питань енергозбереження та енергоефективності.

У рамках форуму проводяться студентські майстер-класи, екскурсія на автономну сонячну електростанцію ЧДТУ.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Сармат 29.11.2018 15:11
оце закрутили назву) а простіше із’ясняца нізя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100