реклама

реклама

9-річний Сава Мурачов з Черкащини, учень школи усного рахунку «Соробан», узяв участь в шоу ТРК «Україна» «Дивовижні люди». Судді були вражені вмінням хлопчика швидко вирішувати приклади з великими числами. На проекті Сава посів почесне друге місце.

5c7b9dd57c3c3_52945521_2143145535771869_4849232099699326976_n Хлопчик показав усім, як може працювати миттєвий рахунок в розумі, повідомляє телеканал «Україна». Це другий маленький учасник з унікальними навичками, який узяв участь у проекті «Дивовижні люди». Хлопчик проходив випробування в три етапи: рахунок складних цифр, рахунок з віршем і рахунок під час набивання м’яча.

За результатами виставлених балів суддів та голосування глядачів шоу Сава посів друге місце і був нагороджений сучасним гаджетом та солодким подарунком як наймолодший учасник.

«Сава прийшов у школу «Соробан» в грудні 2016 року, а сьогодні вже дивує всю Україну своїми неймовірними досягненнями, – повідомляють у школі усного рахунку. – Сава Мурачов — справжній чемпіон. Він чемпіон у багатьох видах спорту, чемпіон зі швидкого рахування. Звичайний хлопчик 9 років, який народився й живе у невеликому селі Черкаської області, встигає вчитися у школі, вивчати англійську і німецьку мову, займатися одночасно в декількох спортивних секціях (гімнастика, хортинг, джиу-джитсу). Він обожнює музику, книги. Коли не вистачає часу на читання, він слухає аудіокниги дорогою до гімназії № 31, яка знаходиться в Черкасах у 30 км від його будинку».

Відео участі Сави Мурачова у шоу «Дивовижні люди» можна переглянути ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100