реклама
Sucurity Police

реклама

Самка пугача, на ім’я Дора, із Харківського зоопарку стала черкащанкою. В наш регіон птаха вирушила за програмою обміну з метою створення пари для розмноження. В Черкаському зоопарку на Дору чекав восьмирічний самець. До літа 2018 року він жив разом із самкою, вони давали потомство. На жаль, самка загинула і пугач залишився сам.

thumbbig420x3051030

Про це повідомляє прес-служба Харківського зоопарку.

Побачивши нову подругу, пугач почав літати по просторому вольєру, показуючи, хто тут господар. Після цього увійшов у режим очікування і спостерігав за поведінкою самки, яка спокійно сиділа на гілці. Потім почав "загравати", показуючи красу свого пір’я. Так пара пугачів склалась. Працівники зоопарку вже чекають від неї поповнення.

cherkassy03

Цікаво, що по сусідству з новоспеченої парою вже живе пара харків'ян – степові орли Василь і Василина. Так їх назвали вже у Черкаському зоопарку. Птахи радують регулярним потомством і приваблюють відвідувачів "непокірним" характером, тому що ретельно захищають власну територію.

cherkassy01

До того ж у Черкаському зоопарку є й інші тварини-харків’яни. Це тигриця Амура, кличку їй обирали всі жителі міста Черкаси, видра Жетон, сім’я макак і черепаха.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100