реклама

реклама

Перевірку котелень до опалювального сезону активно проводять на КПТМ «Черкаситеплокомуненерго». Так, у рамках планових робіт на котельні №4 по вулиці Кухарця, 10, провели технічний огляд котла потужністю 10 Мегават, а саме відкриття фронтальної плити, очистка жаротрубного пучка котла. Також була проведена промивка внутрішньої системи котла.

IMG_20190808_092542

Як повідомив начальник служби виробництва теплової енергії підприємства Олександр Котенко у коментарі "Прочерку", роботи по промивці котла проводяться, згідно вимог Держпраці, раз на 4 роки.

– Це робиться, щоб збільшити термін експлуатації котла і перевірити його стан. Загалом у цій котельні в нас знаходиться два котла. Старий і ось цей новий, який ми промили. Старіший розміщується тут ще з давніх часів, але ми його не демонтуємо, бо це наш резерв. Хоч, звісно, новий економічніший і потужніший, – зазначає Олександр Миколайович.

IMG_20190808_093703

Також тепловики реконструюють котельню по бульвару Шевченка, 176.

– Тут зараз проводиться реконструкція котельні, заміна двох котлів на один більш сучасний і більш економічний Колві-200, який буде забезпечувати потреби дитячого садка. Додатково до котла встановлять економайзер, що збільшить ККД котла і зменшить витрати на виробництва тепла. Завершити роботи плануються до середини вересня і тоді почнуться пусконалагоджувальні роботи, – розповів Олександр Котенко.

IMG_20190808_095632

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100