Міський голова Олексій Цибко повідомив журналістам про витрати з міського бюджету, які пішли на святкування 622-ої річниці з дня заснування рідного міста, пише «smila-ua».

index Треба зазначити, що цьогорічне свято Дня міста було дійсно дуже подієвим, насиченим, розкішним, набагато кращим, ніж це було завжди і навіть кращим, ніж у сусідній Кам’янці та в інших містах області. Свято тривало три дні, починаючи з п’ятниці і до неділі включно. Організатори добре попрацювали, тож Олексій Цибко всім подякував за відмінну роботу.

У Смілу приїхали делегації з міста-побратима Ньютон (США), з Литви, традиційно гостювали моряки із катеру «Сміла». На харчування, проживання та екскурсії для гостей було витрачено 80 тисяч гривень. Фестиваль сала та частування польовою кашею також обійшлося місту у 10 тисяч гривень. На проведення святкових заходів відділ культури витратив 35 тисяч гривень.

Чудовий концерт за участю відомих український гуртів «Numer 482» та «Dilemma» оплатили спонсори – ФОП Віталій Лисенко та ВО «ЧЕРКАЩАНИ», тож на це міський бюджет не витратив ні копійки.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Таких друзєй - у музєй 26.09.2019 12:30
Цитую Лютий:
Побратимів зі Ржева не було? І не дивно.

Цікаво, як може бути "побратимом" хтось з країни-агресора? :lol: :lol: :lol:
У Ржеві - напіврозвалений , але функціонуючий військовий аеродром російських ВПС, причому у гарнізоні "Ржев-3" дислокується штаб 6-ї бригады "воздушно-кацмічєской абароны".
Аеродром експлуатується путінським акціонерним опчєством «514-й авиационный ремонтный завод», який ремонтує старі совкові літаки і відправляє їх назад у військові частини Ерефії - їх потім палять десятками у Сирії і готові палити на Донбасі.
Н@х з пляжа таких "побратимів". :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Лютий 26.09.2019 10:39
Побратимів зі Ржева не було? І не дивно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100