реклама

реклама

Організувати комунальні громадські перевезення між населеними пунктами Чигиринської ОТГ планують у громаді.

03

Про це журналістам розповів директор КП «Єдиний розрахунковий центр» Сергій Пріщенко.

– Один автобус для цього в нас уже готовий, ще два ремонтуємо, – розповів Сергій Іванович.

Перевезення між населеними пунктами громади доповнить уже наявні міські маршрути, які в Чигирині здійснює приватний перевізник, і міжміські та приміські маршрути.

– Такі перевезення всередині громади дуже важливі, – зазначив голова ОТГ Віктор Харченко. – Це дозволить краще організовувати різноманітні заходи в середині громади, а жителям сіл буде зручніше дістатися Чигирина в базарний день.

Наразі в Чигиринській ОТГ працюють над активізацією роботи КП «Єдиний розрахунковий центр». На умовах співфінансування з облрадою придбали ще один трактор, який допоможе і розчищати взимку дороги, і підгортати сміття на сміттєзвалищі, і виконувати багато інших завдань.

– Також плануємо відновити вивезення сміття із сіл: як і в місті, розставимо контейнери, вміст яких регулярно вивозитимемо, – розповів Сергій Пріщенко. – Мені не соромно за роботу нашого комунального підприємства, ми робимо дуже багато. У Новому Чигирині на центральній вулиці організували електроопалення. У населених пунктах ОТГ відновлюємо вуличне освітлення, ремонтуємо дахи, виготовляємо автобусні зупинки, лавочки, садимо квіти. Навели лад на кладовищах. На сьогодні комунальне підприємство є самоокупним.

Найближчим часом Чигиринській ОТГ планують також активно взятися за реорганізацію водопостачання, яке тут завжди була проблематичним. Нині в ОТГ хочуть створити об’єднану мережу водопостачання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100