реклама

реклама

Після серйозної операції з потенційною інвалідністю першої групи залишений родичами на піклування медиків Корсунської ЦРЛ юнак. Про це пише у «Фейсбуці» журналістка Галина Добровольська:

– Одні люди – бездомними тваринами з усіх сил опікуються, а інші рідну кровинку не доглядають... Дізналася про хлопця від небайдужої землячки. Андрій, який на фото, дійсно перебуває в одному з відділень нашої райлікарні. Після складної операції на голові він абсолютно недієздатний. Медики розгублені: ще на початку листопада за рішенням тамтешнього консиліуму забрали з Черкас. Відомо, що має рідних, але в Корсуні він не отримав належної підтримки сім'ї. Майже місяць, маючи батьків, сестру і дружину, він перебуває в лікарні коштом благодійників. За ним доглядають медсестри і санітарки, котрі багато уваги, навіть при великому співчутті до його стану, йому виділити не можуть. Тим часом чоловік потребує ретельного гігієнічного догляду, лікувального масажу й гімнастики, турботи і співпереживання...

78667885_2057690057667139_2388009650596347904_o

Галина Добровольська зауважує, що у такій ситуації доречним був би хоспіс... Наразі планується звернення до правоохоронних органів, щоб достукатися до родичів.

– Але, коли вони так до нього ставляться, то чи доцільно їх примушувати забрати хворого? З примусу вони не стануть добрішими... Друзі. Порадьте, які у кого є варіанти вирішення цієї проблеми?, – зауважує журналістка.

У коментарях люди обурюються такому ставленню рідних до сина і активно обговорюють проблему.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Сторонній 12.12.2019 01:04
Ледацюги - медики, чому у вас досі не створене паліативне відділення? Це могла бути зовсім одинока людина, без родичів, будь якого віку та статі. Це ВАША робота, медики! Що Ви там не встигаєте? Де паліативне відділення? Вирішили зіскочити з своїх прямих обовязків? Переключились на мораль про родичів. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100