реклама

реклама

Черкаська міська рада планує припинити юридичну особу спорткомплекс Будівельник шляхом приєднання його до КП МСК Дніпро (Центральний стадіон), інформували ЗМІ. Таке рішення можуть розглянути на міській сесії, але український меценат Михайло Бродський вважає це політичним тиском.

21317764_1802260096469225_4034008577785483137_n

У владі пояснюють таке рішення це розширенням діяльності МСК Дніпро, необхідністю створення відповідних умов для проведення тренувальних занять, матчів, чемпіонатів України та утримання споруд у належному стані відповідно до регламенту змагань.

Водночас неофіційно в кулуарах влади говорять, що таким чином черкаська міська влада тисне на українського політика Михайла Бродського (соратник екс-мера Черкас Сергія Одарича), який має впливи на черкаську політику, є меценатом черкаського спорту, адже утримує БК «Черкаські Мавпи».

– «Черкаські Мавпи» були, є і будуть. Ми почекаємо, поки згинуть ці всі наші опоненти. Якщо буде потрібно, то «Черкаські Мавпи» переїдуть на якийсь час у Київ, поки не закінчаться вибори в міські ради і місто Черкаси не попрощається з цією злодійською бандою. На цьому все завершиться, – зазначив у коментарі «Прочерку» меценат, Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

Він нагадав, що 15 років фінансує черкаську баскетбольну команду, наймає тренерів, допомагає розвиватися команді. Зокрема, два вихованці школи «Черкаських Мавп» були представлені серед номінантів на Героїв спортивного року.

– Ні «свободівцям», ні «батьківщинівцям» (які зараз у черкаській владі, - ред) не дамо спаплюжити наші напрацювання. Я і не таких бачив. Адже пережив вже і Тулуба, і Кучму, і покійного Кравченка. Місто не втратить свою улюблену команду. Бо це сьогодні символ міста Черкаси, – сказав Михайло Бродський.

При цьому, на запитання, чи може екс-мер Черкас Сергій Одарич повернутися в політику міста, Бродський зазначив, що не має вже до політики стосунку і це мають вирішувати виборці.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Ні непрофесіоналам 12.03.2020 22:04
Цікаво,коментат ори типу "набрид" чи " пережиток" разом з бандою Свободи і Батьківщини,які вже 5 років доять Черкаси,скільки коштів вклали у спорт чи культуру міста? Може,позмагають ся з командою Бродського і Ко? Чи уміють лише брати зі спільної кишені черкасців?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 пережиток 11.03.2020 12:37
Головна мавпа нехай згадає ,як пресувала "Астру". Це при Тулубі його назначили міністром?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 набрид 10.03.2020 23:18
Не дай, Боже, допустити до влади в Черкасах Бродського і Ко. А все, що він пропонує - помножити на нуль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100