Депутати Черкаської обласної ради збирають голоси за відставку голови – Анатолія Підгорного.

ко-1024x641

Про це виданню 18000 розповіли кілька джерел з числа депутатського корпусу.

Так, за інформацією видання, головними опонентами Підгорного на сьогодні є частина депутатів із його ж партії «Черкащани» (група МХП), народні обранці із «Слуги народу» та «Батьківщини», у якій також присутнє лобі МХП.

Щодо причин, то тут озвучуються кілька версій. Серед основних – конфлікт Підгорного із очільником Черкаської ОДА Олександром Скічком, а також непорозуміння всередині фракції «Черкащан» між різними сферами впливу.

За інформацією 18000, на сьогодні розглядають три кандидатури як альтернативу Підгорному. Всі вони – представники фракції «Черкащани». Це начальник управління Держгеокадастру в Черкаській області Ігор Віштак, директор «НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік і директор ДП «Смілянське лісове господарство» Юрій Сегеда.

Яка на сьогодні кількість голосів за відставку Підгорного і за підтримку його наступників уже зібрана – наразі співрозмовники видання не повідомляють.

ДОПОВНЕНО:

Помічниця Олександра Воскобойніка Наталія Короп повідомила у соціальній мережі, що цей депутат не планує йти ні на які посади, а планує і надалі займатися господарською діяльністю, а саме бути керівником підприємства ТОВ "НВФ "Урожай".

Безымянный

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Черкаські ради: посилення локальних партій і ролі бізнесу.

реклама

Коментарі  

 
+10 #8 Олена 29.05.2021 15:13
Я тільки за, хочу щоб це ч.о побував в шкурі тих людей, що викинув на вулицю, як не потріб, його навіть не зупинило те, що в деяких працівників по двоє дітей та самотні матері і чим будуть годувати батьки своїх дітей було байдуже. На смітник таких гнид, як він потрібно викидати. Йому ще гикнеться. Звертаюся до депутатів, проголосуйте за відставку, хай їде собі в ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #7 Думка 28.05.2021 17:40
Він ще й довго протримався. Його роль заключалася в тому, щоб декого протянути у крісло президії. Більше нічим не відзначився. А враховуючи останні перетурбації у політичному бомонді області :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Степанич 27.05.2021 21:20
Особливо інтригує "група МХП"
Їм вже якого хвоста прищемили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Михайло 27.05.2021 17:25
Щоб не марнувати час, доєднайте до списку і лисянського зальотного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #4 От возьмите и поставьте 27.05.2021 15:40
Каждый себе, мысленный эксперемент, по поиску ответа на вопрос:
"Почему Черкащина так популярна у всяких проходимцев стартующих во власть? Типо Поплавский, Винык, Конотопська Валька, Шуфрич, Антін, Рыжик и прочее кагало? Это не считая всех перманентных очільников, тасуемых по заявках их спонсоров, каждый из которых преследует свои цели". Нашли ответ? Ото ж!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Bogdana 27.05.2021 14:26
...Кайданами міняються,

Правдою торгують.

І Господа зневажають,

Людей запрягають

В тяжкі ярма. Орють лихо,

Лихом засівають,

А що вродить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+48 #2 Депутат 27.05.2021 13:40
Давно потрібно це зробити.Чванливий,висок омірний, непідготовлений для такої роботи тальнівський інтриган. Нічим себе для користі області не проявив, зате отримував під сотню тисяч у місяць зарплатню, не дивлячись на багатоміліонний бізнес у Тальному.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Стас 27.05.2021 12:41
Сегеда-ДА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100